Parisuhdekeskus Kataja - Symboli haalea

Koulutukset ammattilaisille

 

Valtakunnalliset Parisuhdepäivät 2023

Valtakunnallinen Parisuhdepäivä järjestetään marraskuussa 2023 teemana Parisuhde ja turvallisuus. Ohjelman ja liput löydät linkistä ww.parisuhdepaivat.fi 

 

Parisuhteen kriisit -koulutus

Koulutus tarjoaa tietoa parisuhteen kriiseistä, tunnetaidoista ja ristiriitojen ratkaisumalleista. 

Verkkokoulutus: Parisuhteen kriisit 13.3.2024

Verkkokoulutus: Parisuhteen kriisit 2.10.2024

 

Perusasiaa parisuhteesta – koulutukset:

Koulutus tarjoaa tietoa ja helposti käytettäviä työkalua parisuhteen puheeksi ottamisen tueksi. Voimavaralähtöisessä koulutuksessa käydään läpi erilaisia parisuhteen dynamiikkaan ja vuorovaikutukseen vaikuttavia tekijöitä, kuten parisuhteen kaari, kiintymyssuhteiden vaikutus ja turvallisen parisuhteen peruspilarit. Lisäksi pysähdymme parisuhteen erityiskysymysten, kuten parisuhteen resilienssin ja dialogisuuden vahvistamisen äärelle.

Verkkokoulutus: Perusasiaa parisuhteesta 4.4.2024

 

Solmuja Parisuhteessa –menetelmäkoulutus:

Solmuja parisuhteessa® on Parisuhdekeskus Katajassa kehitetty toimintamalli, jonka avulla ihmissuhdetyön ammattilainen voi auttaa paria selvittämään suhteensa solmukohtia.

KOULUTUS: Solmuja parisuhteessa 23.1.-11.6.2024 Helsinki

 

Parisuhteen palikat -koulutus:

Parisuhteen palikat -koulutuksessa opitaan käyttämään Parisuhteen palikoita yksittäisen asiakkaan, parin tai ryhmän kanssa.

Verkkokoulutus: Parisuhteen palikat 17.4.2024

 

Koulutustallenteet 

Verkkokaupastamme löytyy myös maksullisia koulutustallenteita, joita voi katsoa itsenäisesti ajasta riippumatta! Verkkokauppa 

 

Tilauskoulutukset

Toteutamme erilaisia parisuhdeteemaisia koulutuksia kuntien, järjestöjen ja seurakuntien työyhteisöille sekä yrityksille. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän työyhteisöllenne sopiva koulutuskokonaisuus.

 

Koulutuksiin liittyvät kysymykset

Laura Huuskonen
laura.huuskonen@parisuhdekeskus.fi.