Parisuhdekeskus Kataja - Symboli haalea

Koulutukset ammattilaisille

Valtakunnalliset Parisuhdepäivät 2023

Valtakunnallinen Parisuhdepäivä järjestetään marraskuussa 2023 teemana Parisuhde ja turvallisuus. Ohjelman ja liput löydät linkistä ww.parisuhdepaivat.fi 

Parisuhteen kriisit -koulutus

Koulutus tarjoaa tietoa parisuhteen kriiseistä, tunnetaidoista ja ristiriitojen ratkaisumalleista. 

Verkkokoulutus: Parisuhteen kriisit 15.3.2023

Verkkokoulutus: Parisuhteen kriisit 4.10.2023

Perusasiaa parisuhteesta – koulutukset:

Koulutus tarjoaa tietoa ja helposti käytettäviä työkalua parisuhteen puheeksi ottamisen tueksi. Voimavaralähtöisessä koulutuksessa käydään läpi erilaisia parisuhteen dynamiikkaan ja vuorovaikutukseen vaikuttavia tekijöitä, kuten parisuhteen kaari, kiintymyssuhteiden vaikutus ja turvallisen parisuhteen peruspilarit. Lisäksi pysähdymme parisuhteen erityiskysymysten, kuten parisuhteen resilienssin ja dialogisuuden vahvistamisen äärelle.

Verkkokoulutus: Perusasiaa parisuhteesta 25.4.2023

Solmuja Parisuhteessa –menetelmäkoulutus:

Solmuja parisuhteessa® on Parisuhdekeskus Katajassa kehitetty toimintamalli, jonka avulla ihmissuhdetyön ammattilainen voi auttaa paria selvittämään suhteensa solmukohtia.

KOULUTUS: Solmuja parisuhteessa 23.1.-11.6.2024 Helsinki

Parisuhde ja sairaus -koulutus

Koulutuksessa asiaa sairauden vaikutuksista parisuhteeseen ja siitä, millaisin keinoin parisuhde voi olla voimavara vaikeassa elämäntilanteessa.

Verkkokoulutus: Parisuhde ja sairaus 8.3.2023

Parisuhteen palikat -koulutus:

Parisuhteen palikat -koulutuksessa opitaan käyttämään Parisuhteen palikoita yksittäisen asiakkaan, parin tai ryhmän kanssa.

Verkkokoulutus: Parisuhteen palikat 4.4.2023

Koulutustallenteet 

Verkkokaupastamme löytyy myös maksullisia koulutustallenteita, joita voi katsoa itsenäisesti ajasta riippumatta! Verkkokauppa 

Tilauskoulutukset

Toteutamme erilaisia parisuhdeteemaisia koulutuksia kuntien, järjestöjen ja seurakuntien työyhteisöille sekä yrityksille. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän työyhteisöllenne sopiva koulutuskokonaisuus.

 

Koulutuksiin liittyvät kysymykset

Laura Huuskonen
laura.huuskonen@parisuhdekeskus.fi.