Tukemalla toimintaamme autat tarjoamaan maksutonta parisuhteen tukea valtakunnallisesti Suomessa

Missiomme on vahvistaa parisuhteiden hyvinvointia kaikenlaisissa perheissä. Pareille ja vanhemmille on tärkeää olla tarjolla riittävästi tukea tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen kotien turvallisen ja kannustavan tunneilmapiirin varmistamiseksi. Näin ennaltaehkäistään aikuisten, lasten ja nuorten pahoinvointia ja edistetään perheiden sisäistä hyvinvointia. Tällä hetkellä monet parisuhteen tuen palvelut ovat ruuhkautuneita ja jonotusajat ovat pitkiä.

Me pyrimme tarjoamaan helposti saavutettavaa maksutonta tukea, jotta mahdollisimman monet saisivat apua oikea-aikaisesti parisuhteen haasteissa. Jäsenenä tuet toimintaamme ja autat pareja saamaan tukea mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Kannatusjäsen
Tuet toimintaamme parien ja perheiden hyväksi. Kuka tahansa voi liittyä kannatusjäseneksi ilman yhdistyksen hallituksen hyväksyntää. Voit tukea toimintaa maksamalla kannatusjäsenyyden kertaluontoisesti tai vuosittain laskutettuna. Kannatusjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.
Henkilöjäsen
Henkilöjäsenillä on puhe- läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa. Järjestömme hallitus voi hyväksyä henkilöjäseneksi, henkilön, joka haluaa tukea toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen toiminta-ajatuksen. Henkilöjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain. Solmuja parisuhteessa -neuvojat saavat tiedotuspaikan solmuneuvonta -sivulta (edellyttää myös 25€ tiedotusmaksun).
Yhteisöjäseneksi voi liittyä työyhteisöt. Liittymällä yhteisöjäseneksi saatte parisuhdeteemaisia luentoja ja koulutusta työntekijöille jäsenetuhintaan. Lisäksi yhteisönne näkyy verkkosivuillamme yhteisöjäsenet listauksessa. Yhteisöjäseneksi liittymällä saatte yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Lahjoitukset

Tekemällä lahjoituksen tuet parisuhdetta vahvistavaa toimintaa. Kerätyillä varoilla tuetaan Parisuhdekeskus Katajan maksuttoman vahvistavan parisuhdetyön ja siihen liittyvän toiminnan sekä materiaalin kehittämistä. Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan. Parisuhdekeskus Kataja ry:n rahankeräyslupa RA/2021/1220 on voimassa 29.9.2021 alkaen. 

LAHJOITUKSET VERKKOKAUPASSA

Yhdistys vastaanottaa myös muita lahjoituksia, kuten testamenttilahjoituksia. Yhdistyksen tilinumero: FI58 8000 1970 4477 29 / Danske Bank

Voit lahjoittaa myös haluamasi summan Mobilepaylla, kirjoittamalla saajaksi numeron: 94030