Tue parisuhdetta vahvistavaa toimintaamme

Parisuhteen tuelle on suurta kysyntää ja monet palvelut ovat ruuhkautuneita. Yhä useampi on löytänyt mukaan Parisuhdekeskus Katajan parisuhdetta vahvistaviin tapahtumiin ja matalan kynnyksen tukipalvelut ovat tarjonneet monille apua parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Chatissa ja parisuhdepuhelimessa yhteydenottajien huolena näkyy erityisesti vuorovaikutusongelmat, jotka johtavat ristiriitatilanteisiin sekä eroon tai eron uhkaan liittyvät pohdinnat.

Pareille ja vanhemmille on tärkeää olla tarjolla riittävästi tukea tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen kotien turvallisen ja kannustavan tunneilmapiirin varmistamiseksi. Näin ennaltaehkäistään lasten ja nuorten pahoinvointia ja edistetään perheen sisäistä hyvinvointia.

LAHJOITUKSET

Tekemällä lahjoituksen Parisuhdekeskus Kataja ry:lle tuet vähävaraisten perheiden hyvinvointia. Kerätyillä varoilla tuetaan vähävaraisten perheiden vanhempien osallistumista parisuhdekurssille.  Vähävaraista paria tuetaan kattamalla osa osallistumismaksusta rahankeräysvaroilla. Lahjoitussummaksi voit valita juuri sinulle sopivan summan. Parisuhdekeskus Kataja ry:n rahankeräyslupa RA/2021/1220 on voimassa 29.9.2021 alkaen. 

LAHJOITUKSET VERKKOKAUPASSA

Yhdistys vastaanottaa myös muita lahjoituksia, kuten testamenttilahjoituksia. Yhdistyksen tilinumero: FI58 8000 1970 4477 29 / Danske Bank

Voit lahjoittaa myös haluamasi summan Mobilepaylla, kirjoittamalla saajaksi numeron: 94030

KANNATUSJÄSENYYS 

Liittymällä Parisuhdekeskus Katajan kannatusjäseneksi voit tukea tärkeää toimintaamme parien ja perheiden hyväksi. Kuka tahansa voi liittyä kannatusjäseneksi ilman yhdistyksen hallituksen hyväksyntää. Voit tukea toimintaa maksamalla kannatusjäsenyyden kertaluontoisesti tai vuosittain laskutettuna. Kannatusjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 20€/vuosi 

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

HENKILÖJÄSENYYS 

Henkilöjäsenillä on puhe- läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa. Henkilöjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen toiminta-ajatuksen. Hallitus hyväksyy henkilöjäsenet. Henkilöjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Solmuja parisuhteessa -neuvojakoulutuksen suorittaneet henkilöt saavat tiedotuspaikan solmuneuvonta sivulta liityttyään henkilöjäseneksi. (edellyttää myös 15€ tiedotusmaksun)

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 20€ / vuosi

HAE HENKILÖJÄSENEKSI

YHTEISÖJÄSENYYS 

Haluatteko edistää yhteisössänne parisuhdetoimintaa? Liittymällä Parisuhdekeskus Katajan yhteisöjäseneksi saatte parisuhdeteemaisia luentoja ja koulutusta työntekijöille jäsenetuhintaan. Lisäksi yhteisönne näkyy verkkosivuillamme yhteisöjäsenet listauksessa. Yhteisöjäseneksi liittymällä saatte yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 80 €/vuosi 

HAE YHTEISÖJÄSENYYTTÄ