Maksutonta parineuvontaa verkossa

Parisuhdekeskus Kataja ry tarjoaa valtakunnallisesti kaikille yli 18-vuotiaille suunnattua maksutonta ja voimavarakeskeistä PARIVOIMA – parineuvontaa. Neuvonnan tarkoituksena on tukea vuorovaikutusta parin välillä. Neuvonta-aikoja on tarjolla ma-pe klo 8.30-16.00 välisenä aikana 1-3 x 1h/pari. Neuvonta tapahtuu verkossa Teamsin välityksellä.  

Neuvonta soveltuu esimerkiksi parisuhteen vuorovaikutusongelmien, seksuaalisuuden kysymyksien, vanhemmuuden kysymyksien, erotilanteiden ja tarvittaessa myös parisuhteen kriisitilanteiden työstämiseen. Neuvonta soveltuu myös sairauden vaikutuksien pohdintaan parisuhteessa. Tavoitteet neuvonnalle asetetaan yhdessä keskustellen. Lue lisää Mitä parineuvonta sisältää.

HUOM! Dialoginen, voimavarakeskeinen Parivoima- neuvonta ei ole pari- tai psykoterapiaa, joten se ei sovellu parille, mikäli suhteen osapuolella on akuutti psykiatrista hoitoa vaativa diagnoosi, akuutti päihdeongelma tai mikäli suhteessa on väkivaltaa.

Keskustelut ovat luottamuksellisia. Matalan kynnyksen tapaamisia ei kirjata sähköiseen asiakastietojärjestelmään. Emme kirjoita käynneistä virallisia lausuntoja. 

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella: YHTEYDENOTTOLOMAKE.  

HUOM! Yhteydenotot vain lomakkeella, ei sähköpostitse.

HUOM! Peruuttamatta jätetty tapaaminen vie yhden käyntikerran. Eli uutta aikaa ei ole mahdollista varata peruuttamattoman ajan tilalle. 

Riina Nissinen

Parineuvontaa toteuttaa

Parisuhdekeskus Katajan asiantuntija, TM, perhe- ja parisykoterapeutti, Solmuja parisuhteessa -neuvoja Riina Nissinen