Parisuhdekeskus Kataja - Symboli haalea

Parisuhde voimavaraksi -toiminta

Erilaiset kriisit ja elämän haasteet voivat pysäyttää arjen ja asettaa parisuhteen ja koko perheen uuteen elämäntilanteeseen. Elämän haastekohdat vaikuttavat parisuhteessa niin vuorovaikutukseen, tunneilmaisuun kuin rooleihinkin. Kriisit ja haasteet voivat viedä parin kauemmaksi toisistaan. Toisaalta kriisistä voi selvitä entistä vahvempina yhdessä.

Parisuhdekeskus Katajan Parisuhde voimavaraksi – toiminnassa (ent. Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta -toiminta) tehdään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, jotta parisuhdetyö- ja osaaminen juurtuisi osaksi perheiden ja parien kohtaamista. Koulutusten, luentojen ja yhteisten tapahtumien kautta työntekijöillä sekä vapaaehtoisilla on valmiuksia ja työkaluja tukea kohderyhmäänsä parisuhteen kysymyksissä.

Yhteistyö toimijoiden kanssa kestää kaksi vuotta, jonka aikana toteutamme yhteistyössä kohderyhmän, henkilöstön ja vapaaehtoisten tarpeiden mukaista parisuhdeteemaista koulutusta ja toimintaa yhteistyötä säännöllisesti arvioiden. 

Seuraavasta linkistä voit ladata toimintamme esitteen: ESITE

Parisuhde voimavaraksi -toiminnan kumppaneita vuonna 2024 ovat seuraavat toimijat:

Lisäksi teemme yhteistyötä Kehitysvammaisten palvelusäätiön Pähkinänsärkijät -verkoston kanssa. Pähkinänsärkijät -verkosto on koostanut toimenpidesuositukset turvallisen perhe-elämän tueksi. Voit tutustua toimenpidesuosituksiin tästä: https://kvps.fi/wp-content/uploads/2022/01/Turvallista-perhe-elamaa-toimenpidesuositukset.pdf

 

Ota yhteyttä 
 

Laura Huuskonen

laura.huuskonen@parisuhdekeskus.fi

050 320 9950

Niina Vilkman
niina.vilkman@parisuhdekeskus.fi
050 548 7137