Parisuhdekeskus Kataja ry

Olemme valtakunnallinen, vuonna 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia. Missiomme on vahvistaa parisuhteiden hyvinvointia kaikenlaisissa perheissä. Toteutamme tapahtumia ja toimintaa turvallisen tilan periaatteella, eli kaikki ovat tervetulleita ja kunnioitamme kaikenlaisia suhteita. 

Järjestämme

Järjestön rahoitus muodostuu STEA:n myöntämästä tuesta, sekä yhdistyksen rahoituksesta. Rahoituksesta osa on kohdennettu Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta –toimintaan. Toiminnassa tehdään tiivistä yhteistyötä potilasjärjestöjen kanssa.

Parisuhdekeskus Kataja koordinoi myös Valtakunnallista Parisuhdeverkostoa. Parisuhdeverkosto suunnittelee vuosittain valtakunnalliset Parisuhdepäivät ja Parisuhdeviikon.

Järjestömme myöntää vuosittain Vuoden parisuhdeteko -palkinnon henkilölle, henkilöille tai yhteisölle, joka on vaikuttanut parisuhteen hyvinvointia vahvistavaan yhteiskunnalliseen keskusteluun tai henkilökohtaisella toiminnallaan vahvistanut parisuhteiden hyvinvointia. 

Parisuhdekeskus Kataja - Logo 2Sininen ympyrä tekstillä syrjinnästä vapaa alue