Parisuhdekeskus Kataja ry

Olemme valtakunnallinen, vuonna 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia. Missiomme on vahvistaa parisuhteiden hyvinvointia kaikenlaisissa perheissä. Toteutamme tapahtumia ja toimintaa turvallisen tilan periaatteella, eli kaikki ovat tervetulleita ja kunnioitamme kaikenlaisia suhteita. 

Järjestämme

Parisuhdekeskus Kataja koordinoi myös Valtakunnallista Parisuhdeverkostoa. Parisuhdeverkosto suunnittelee vuosittain valtakunnalliset Parisuhdepäivät ja Parisuhdeviikon.

Järjestömme myöntää vuosittain Vuoden parisuhdeteko -palkinnon henkilölle, henkilöille tai yhteisölle, joka on vaikuttanut parisuhteen hyvinvointia vahvistavaan yhteiskunnalliseen keskusteluun tai henkilökohtaisella toiminnallaan vahvistanut parisuhteiden hyvinvointia. 

Parisuhdekeskus Katajan Asiaa ihmissuhteista -hankkeen tavoitteena on kehittää ja tuottaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa uusia toimintamalleja nuorten aikuisten (18-29v) ihmissuhdetaitojen vahvistamiseksi. Toiminnalla tuetaan nuorten aikuisten psyykkistä hyvinvointia ja vaikutetaan ennaltaehkäisevästi ihmissuhdeongelmista johtuviin mielenterveyden haasteisiin. Hanke on STEA:n rahoittama vuosille 2022-2024. 

Järjestön rahoitus muodostuu STEA:n myöntämästä tuesta, sekä yhdistyksen rahoituksesta. 

Parisuhdekeskus Kataja - Logo 2Sininen ympyrä tekstillä syrjinnästä vapaa alue  Hyvän mielen työpaikka -merkki