Parisuhdeviikko 2017

Tervetuloa mukaan Parisuhdeviikolle!

Parisuhdeviikko on hyvinvoinnin teemaviikko, jonka järjestävät yhteistyössä Parisuhdekeskus Kataja ja Väestöliiton parisuhdetiimi. Parisuhdeviikkoa vietetään ympäri Suomea 13.-19.11.2017.

Parisuhdeviikon tavoitteena on

♥ etsiä yhdessä keinoja voida hyvin parisuhteessa
♥ madaltaa kynnystä puhua parisuhdeasioista
♥ tehdä parisuhdetoimintaa ja -palveluja järjestävät tahot tutuksi

Osallistu Parisuhdeviikon ohjelmaan – ja tule parisuhdeasioiden äärelle löytämään näkökulmia, oppimaan ja nauttimaan osoitteeseen www.facebook.com/Parisuhdeviikko

Katso mitä Parisuhdeviikon kunniaksi YLE aamu-tv:ssä vierailleet parisuhdekurssikonkarit Kaisu ja Hannu Puranen juttelevat: Parisuhdetta parantamassa | YLE aamu-tv 14.11.2017

Tällä viikolla vietetään parisuhdeviikkoa ja sen tiimoilta Kaisu ja Hannu Puranen kertovat suomalaisen parisuhteen kompastuskivistä. Heillä on yli kymmenen vuoden kokemus parisuhdekurssien vetämisestä.

Kuuntele tallenne suorasta lähetyksestä, jossa Parisuhdeviikon tiimoilta puidaan parisuhdeasioita ja kuuntelijat kertovat omia kokemuksiaan: Hyvän parisuhteen salaisuus? | YLE PUHE Akti 14.11.2017

Kestävä parisuhde ei ole itsestäänselvyys. Parisuhdeviikon kunniaksi kysymme, miten sinä olet saanut suhteesi kestämään? Mitä se vaatii arjessa? Pitääkö tehdä kompromisseja? Luopua omasta harrastuksesta, hieroa kumppanin hartioita vai mitä? Vai onko kenties parisuhdekurssi tai pariterapia ollut suhteen pelastaja?

Entä jos lähtisit lauantaina parisuhteen vuosihuoltoon :)? Viikon päätapahtuma Parisuhdehuoltamo 2017 la 18.11 hotelli Crowne Plaza, Helsinki.

Pidä hyvää huolta parisuhteestasi ja vietä vuoden paras lauantai: kokonainen päivä parisuhdeasioiden äärellä, Helsingissä hotelli Crowne Plazassa. Parisuhdehuoltamolla on teemana tunteet ja tunnetaisot. Luentoja, työpajoja – ja voit vaikka testata miltä tuntuu pop-up -terapia :)!