Järjestömme työpaikkana

Olemme valtakunnallinen parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia. Työskentelemme järjestön strategian mukaisesti edistäen parisuhteiden hyvinvointia kaikenlaisissa perheissä. Tutustu järjestön strategiaan 2022-2026.

Hyvän mielen työpaikka -merkki

Hyvän mielen työpaikka® 

MIELI Suomen Mielenterveys ry on myöntänyt Parisuhdekeskus Katajalle Hyvän mielen työpaikka® -merkin vuosina 2021, 2022 ja 2023. Hyvän mielen työpaikka -merkki on tunnustus siitä, että työpaikka täyttää mielenterveyden edistämisen kriteerit sekä sitoutuu mielenterveyden suunnitelmalliseen vahvistamiseen.

Rohkaisemme avoimuuteen ja keskustelemme jaksamista kuormittavista tekijöistä tiiminä. Huolehdimme resurssien riittävyydestä ja työaika- ja paikkajoustoista. Työntekijät kokevat voivansa vaikuttaa omaan työhönsä, joka vahvistaa osallisuutta ja kuulluksi tulemisen kokemusta.

Suurennuslasi

Avoimet työpaikat Parisuhdekeskus Katajassa

Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja.

Voit tiedustella työ- tai harjoittelupaikkaa tai lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen suvi.laru@parisuhdekeskus.fi

Henkilö - Charlotta Piri

Blogi: Harjoittelu parisuhdeteemojen parissa

25.2.2021

Aloitin sosionomiopintoihini liittyvän harjoitteluni Parisuhdekeskus Katajassa marraskuun Parisuhdeviikolla. Pääsin heti hyppäämään täysillä mukaan parisuhdeteemojen maailmaan, kun sain nauttia opettavaisista ja ammatillisesti kehittävistä luennoista Valtakunnallisilla Parisuhdepäivillä heti harjoitteluni kärkeen. Vaikka koko harjoittelu alkoi Teamsin välityksellä, tuli heti ensimmäisenä päivänä sellainen olo, kuin olisi tullut kotiin. Tämä on juuri sen tyyppistä työtä, jota haluaisin joskus tulevaisuudessa valmistuttuani tehdä.

Lue Charlotan koko blogikirjoitus.