Parisuhdepäivät 16.-17.11.2018

Crowne Plaza, Helsinki

Päivitämme tähän vuoden 2018 Parisuhdepäivien tietoja piakkoin.

Parisuhdepäivät järjestetään tänä vuonna jo 14. kerran. Viime vuotiseen tapaan koulutuspäivien toinen päivä eli Parisuhdehuoltamo on avoin kaikille parisuhdeasioista kiinnostuneille!

Parisuhdepäivät on vuoden inspiroivin koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille! Koulutuspäivien tavoitteena on lisätä tietoa vahvistavasta parisuhdetyöstä, sen mahdollisuuksista ja menetelmistä sekä toimijoista. Samalla tarjoamme mahdollisuuden eri toimijoiden väliseen verkostoitumiseen.

Parisuhteiden eteen tehtävällä työllä tuetaan ja rakennetaan hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Perhe on yhteiskunnan perusyksikkö – ja parisuhde on sen ytimessä. Koulutuspäivien ohjelmassa pääpaino on parisuhteita vahvistavassa toiminnassa.

Ennaltaehkäisevällä parisuhdetyöllä on suuri merkitys hyvinvoinnille: osa vaikeuksista on ehkäistävissä tukemalla parisuhteensa kysymysten kanssa kamppailevia ihmisiä mahdollisemman varhaisessa vaiheessa. Omalle kasvulle merkityksellisiä usein välttämättömiäkin kriisejä emme pyri ehkäisemään, mutta tahdomme vaikuttaa siihen, mitä ihmiset ajattelevat kriisistä – ja antaa eväitä suhtautua kriisin synnyttämiin tunteisiin ja ajatuksiin.

Parisuhdepäiville on osallistunut vuosittain noin 200 ammattilaista ja tapahtumaan osallistuneiden palaute koulutuspäivien annista on ollut erinomaista – myös viime vuonna toteutetun kyselyn mukaan moni ammattilainen on päättänyt, että juuri Parisuhdepäivät on vuosi toisensa jälkeen se vuosittainen kohtaaminen kollegojen kanssa josta ei tingitä. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on hotelli Crowne Plaza Helsingissä, joten mukaan mahtuu aiempaa suurempi joukko osallistujia – ja nyt voit napata oman kumppanisi mukaan koko lauantain ohjelmaan!

Parisuhdepäivät kokoaa osallistujia niin kuntien, järjestöjen kuin yksityisen sektorinkin piiristä – vaikka työskentelemme eri näkökulmista parisuhdeasioiden parissa, kohtaamme työssämme hyvin samanlaisia kysymyksiä. On hyvä huomata, että emme ole yksin näiden asioiden kanssa: yhdessä olemme enemmän.

Perjantain koulutuspäivä tarjoaa tietoa ihmissuhdetyön ammattilaiselle. Lauantain Parisuhdehuoltamo kutsuu paikalle kaikkia parisuhteen hoitamisesta kiinnostuneita – ovet ovat avoinna niin yksityisille henkilöille kuin ammattilaisillekin.