Parisuhdepäivät 16.-17.11.2018 Helsingissä

Ilmoittautuminen on alkanut

Parisuhdepäivät 16.-17.11.2018

Vuoden 2018 Parisuhdepäivien teema on  Yhdistävä ja erottava erilaisuus Tutustu koko ohjelmaan tässä

Parisuhdepäivät on vuoden inspiroivin koulutustapahtuma kuntien, seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille sekä yrittäjille, vapaaehtoisille ja opiskelijoille! Tapahtuman vastuujärjestäjä on Parisuhdekeskus Kataja, mutta onnistuneen tapahtuman takana on 18 eri järjestöä joista koostuu Parisuhdeverkosto.

Koulutuspäivien tavoitteena on lisätä tietoa vahvistavasta parisuhdetyöstä, sen mahdollisuuksista ja menetelmistä sekä toimijoista. Samalla tarjoamme mahdollisuuden eri toimijoiden väliseen verkostoitumiseen.

Parisuhdepäivät järjestetään tänä vuonna jo 14. kerran. Viime vuotiseen tapaan koulutuspäivien toinen päivä eli Parisuhdehuoltamo on avoin kaikille parisuhdeasioista kiinnostuneille!

Parisuhteiden eteen tehtävällä työllä tuetaan ja rakennetaan hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Perhe on yhteiskunnan perusyksikkö – ja parisuhde on sen ytimessä. Koulutuspäivien ohjelmassa pääpaino on parisuhteita vahvistavassa toiminnassa.

Ennaltaehkäisevällä parisuhdetyöllä on suuri merkitys hyvinvoinnille: osa vaikeuksista on ehkäistävissä tukemalla parisuhteensa kysymysten kanssa kamppailevia ihmisiä mahdollisemman varhaisessa vaiheessa. Omalle kasvulle merkityksellisiä usein välttämättömiäkin kriisejä emme pyri ehkäisemään, mutta tahdomme vaikuttaa siihen, mitä ihmiset ajattelevat kriisistä – ja antaa eväitä suhtautua kriisin synnyttämiin tunteisiin ja ajatuksiin.

 

Parisuhdepäiville on osallistunut vuosittain noin 200 ammattilaista ja tapahtumaan osallistuneiden palaute koulutuspäivien annista on ollut erinomaista – myös viime vuonna toteutetun kyselyn mukaan moni ammattilainen on päättänyt, että juuri Parisuhdepäivät on vuosi toisensa jälkeen se vuosittainen kohtaaminen kollegojen kanssa josta ei tingitä. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on jälleen hotelli Crowne Plaza Helsingissä.  – ja nyt voit napata oman kumppanisi mukaan koko lauantain ohjelmaan!

 

Parisuhdepäivät kokoaa osallistujia niin kuntien, seurakuntien, järjestöjen kuin yksityisen sektorinkin piiristä – vaikka työskentelemme eri näkökulmista parisuhdeasioiden parissa, kohtaamme työssämme hyvin samanlaisia kysymyksiä. On hyvä huomata, että emme ole yksin näiden asioiden kanssa: yhdessä olemme enemmän.

Perjantain ja lauantain koulutuspäivät tarjoavat tietoa ihmissuhdetyön ammattilaiselle. Lauantaina, toisena päivänä Parisuhdepäivät on myös Parisuhdehuoltamo kutsuen paikalle kaikkia parisuhteen hoitamisesta kiinnostuneita – ovet ovat avoinna niin yksityisille henkilöille kuin ammattilaisillekin.

 

Parisuhdetyön yhteistyöverkostoon kuuluu jo 18 valtakunnallista järjestöä!