Parisuhdepäivät 10.-11.11.2020

Koulutuspäivät

Parisuhdepäivät

Ammattilaisten koulutustapahtuma Parisuhdepäivät järjestetään 10.-11.11.2020 Sokos Hotel Presidentissä (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki).

Parisuhdepäivät kutsuvat mukaan kaikkia kuntien, seurakuntien ja järjestöjen työntekijöitä sekä yrittäjiä – kuin myös opiskelijoita ja parisuhdetyössä toimivia vapaaehtoisia.

Päivien tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia kohdata parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä ja korostaa ennaltaehkäisevän parisuhdetyön merkitystä. Päivät tarjoavat myös loistavan mahdollisuuden toimijoiden väliseen verkostoitumiseen.

Koulutuspäivien ohjelma julkaistaan keväällä 2020.

 

Päivien ohjelmaa on mukana suunnittelemassa ja tarjoamassa peräti 17:sta valtakunnallisen järjestön muodostama Parisuhdetyön yhteistyöverkosto. Parisuhdeviikon ohjelmaa ja viestintää koordinoi Parisuhdekeskus Kataja.

Parisuhdepäivillä jaetaan vuosittain Parisuhdepalkinto henkilölle, henkilöille tai yhteisölle, joka on vaikuttanut parisuhteen hyvinvointia vahvistavaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja toimintakulttuuriin tai omalla toiminnallaan vahvistanut parisuhteiden hyvinvointia. Jos haluat ehdottaa jotain ihmistä tai yhteisöä tämän palkinnon saajaksi, ota yhteyttä. 

 

Median edustaja: Oletko kiinnostunut osallistumaan Parisuhdepäiville? Otathan yhteyttä petra.vesalainen@parisuhdekeskus.fi