VALTAKUNNALLINEN PARISUHDEVIIKKO neliö

Valtakunnallista Parisuhdeviikkoa vietetään 8.-14.11.

Parisuhdeviikko on valtakunnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on nostaa esille hyvinvoivan ja turvallisen parisuhteen merkitystä perheen ja yksilön hyvinvoinnille. Viikolla järjestetään verkkoluentoja, chatteja, puhelinneuvontaa ja Päivä Parisuhteelle -verkkotapahtuma lauantaina 13.11.

Muistutamme parisuhteen hyvinvoinnin olevan molempien osapuolten vastuulla, kaikissa elämävaiheissa ja kaikenlaisissa parisuhteissa. Hyvinvoiva parisuhde ei vaadi ihmetekoja vaan kohtaamista ja kunnioitusta arjessa. Toinen ihminen ei tuo onnea, vaan sen tekee yhdessä rakennettu suhde. Juuri tuohon suhteeseen jokainen meistä voi itse vaikuttaa. Elämä tuo eteemme erilaisia vaiheita ja kriisejä, parisuhde edellyttää avointa keskustelua ja päivittämistä elämän eri vaiheissa. Parisuhteessa molempien osapuolien tulisi huolehtia omalta osaltaan, että suhteessa on turvallista ja hyvä olla.

Parisuhdeviikkoa koordinoi parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö Parisuhdekeskus Kataja ry ja viikkoa on suunnittelemassa järjestöjen ja kuntatoimijoiden muodostama valtakunnallinen parisuhdeverkosto.

Kannustamme Parisuhdeviikolla pohtimaan kuinka voisin itse vahvistaa parisuhteeni hyvinvointia.

KATSO PARISUHDEKESKUS KATAJAN OHJELMA

Comments are closed.