Hae mukaan parisuhdekeskus Kataja hallitukseen - mainos

Hae mukaan Parisuhdekeskus Kataja ry:n hallitukseen!

Parisuhdekeskus Kataja ry on v. 1994 perustettu uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö.

Tuemme pareja, vapaaehtoisia ja ammattilaisia koulutuksen, viestinnän, neuvonnan ja toiminnan keinoin.  Keskeinen työn painopiste on tukea parisuhdetta, kun perheessä on sairautta.

Parisuhdekeskus Kataja ry:n toimintaa linjaa vapaaehtoisista jäsenistä muodostuva hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja kuusi jäsentä (toimintakausi kaksi vuotta). Lisäksi hallitukseen valitaan kaksi varajäsentä vuosittain. Hallitus kokoontuu toimintavuoden aikana 6-8 kertaa.

Onko sinulla osaamista, jota haluaisit hyödyntää Parisuhdekeskus Katajan toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Hallituksen jäsenet voivat hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiaan ja kokemustaan hallitustyöskentelyssä. Osaamisalueita voivat olla mm. talous, vapaaehtoistoiminta, parisuhdetoiminnan osaaminen, viestintä, järjestötuntemus, vaikuttamistyö. Tai jotain muuta, mitä juuri sinä tuot hallitustyöskentelyyn.

Hae nyt mukaan hallituksen uuteen kokoonpanoon, joka aloittaa toimintansa vuoden 2021 alusta!

Puheenjohtajan toimintakausi on päättymässä ja myös hallitukseen etsitään uusia jäseniä.

Hallituksen jäsenen tulee olla yhdistyksen varsinainen jäsen toimikauden alkaessa, mutta häneltä ei peritä hallituskaudella jäsenmaksua.

Tutustu tämänhetkiseen Parisuhdekeskus Katajan hallitukseen

Tutustu työntekijöihin

Parisuhdekeskus Kataja on valtakunnallinen järjestö ja arvostamme valtakunnallisuutta myös hallituksen kokoonpanossa. Välimatkojen ei tarvitse olla este, sillä Parisuhdekeskus Katajan säännöt mahdollistavat etäosallistumisen hallituksen kokouksiin.

Täytä hakemus 10.11. mennessä: TÄYTÄ HAKEMUS

Parisuhdekeskus Katajan syyskokous järjestetään 24.11.2020 klo 18.00. Kokoukseen toivotaan osallistuttavan ensisijaisesti etänä.

ILMOITTAUDU MUKAAN SYYSKOKOUKSEEN

Tutustu toimintaamme:

Toimintakertomus 2019

Säännöt

Parisuhdekeskus Katajan strategia vuosilta 2015-2020

Comments are closed.