Henkilö tietokone

Hae mukaan Parisuhdekeskus Katajan hallitukseen!

Sykkiikö sydämesi parisuhdetyölle? Onko sinulla paloa edistää parien ja perheiden hyvinvointia? Innostaako sinua järjestötoiminnan kehittäminen? Hae mukaan Parisuhdekeskus Kataja ry:n hallitukseen!

Hallituksen jäsenet voivat hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiaan ja kokemustaan hallitustyöskentelyssä. Osaamisalueita voivat olla mm. talous, vapaaehtoistoiminta, parisuhdetoiminnan osaaminen, viestintä, järjestötuntemus, vaikuttamistyö.

Hae nyt mukaan hallituksen uuteen kokoonpanoon, joka aloittaa toimintansa vuoden 2024 alusta!

Parisuhdekeskus Kataja ry on v. 1994 perustettu uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö.

Tuemme pareja, vapaaehtoisia ja ammattilaisia koulutuksen, viestinnän, neuvonnan ja toiminnan keinoin. 

Parisuhdekeskus Kataja ry:n toimintaa linjaa vapaaehtoisista jäsenistä muodostuva hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja kuusi jäsentä (toimintakausi kaksi vuotta). Lisäksi hallitukseen valitaan kaksi varajäsentä vuosittain. Hallitus kokoontuu toimintavuoden aikana 6–8 kertaa.

Hallituksen jäsenen tulee olla yhdistyksen varsinainen jäsen toimikauden alkaessa, mutta häneltä ei peritä hallituskaudella jäsenmaksua.

Tutustu tämänhetkiseen Parisuhdekeskus Katajan hallitukseen

Tutustu työntekijöihin

Parisuhdekeskus Kataja on valtakunnallinen järjestö ja arvostamme valtakunnallisuutta myös hallituksen kokoonpanossa. Välimatkojen ei tarvitse olla este, sillä Parisuhdekeskus Katajan säännöt mahdollistavat etäosallistumisen hallituksen kokouksiin.

Täytä hakemus 14.11.  mennessä:

täytä hakemus hallituksen jäseneksi

Parisuhdekeskus Katajan syyskokous järjestetään 21.11.2023 klo 17.00. Kokoukseen järjestetään Parisuhdekeskus Katajan toimitiloissa Sörnäisissä, mutta osallistua voi myös etänä.

Ilmoittaudu mukaan syyskokoukseen

Tutustu toimintaamme:

Toimintakertomukset

Säännöt

Parisuhdekeskus Katajan strategia vuosille 2022–2026

Comments are closed.