Niina Vilkman

Uusi asiantuntija aloittanut Parisuhde voimavaraksi -toiminnassa

Hei! Olen Niina Vilkman, yhteisöpedagogi AMK sekä sosionomi YAMK Helsingistä. Aloitin 1.2. asiantuntijana Parisuhde voimavaraksi -toiminnassa. Ehdin aiemmassa työssäni Sylva ry:ssä tehdä Parisuhdekeskus Katajan kanssa yhteistyötä vuoden verran ja onkin ilo päästä nyt mukaan huikeaan tiimiin tekemään tätä tärkeää työtä.

Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Sylva ry:ssä nuorten aikuisten toiminnan asiantuntijana kehittäen ja koordinoiden psykososiaalista tukea syöpään sairastuneille nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen, kriisi- ja perhetyöntekijänä nuorten aikuisten asunnottomuutta ennaltaehkäisevässä hankkeessa, Nuorten turvatalolla sekä lähisuhde- ja perheväkivaltatyössä. Aiemman työkokemukseni kautta minulle on vahvistunut ymmärrys läheisten ihmissuhteiden merkityksestä yksilön hyvinvointiin ja haluan olla mukana vahvistamassa tätä työtä myös jatkossa.

Vapaa-aikani kuluu kahden lapseni kanssa puuhaillen, lenkkeillen, käsitöiden parissa sekä ilmajoogaillessa. 

Parisuhdekeskus Katajan Parisuhde voimavaraksi – toiminnassa (ent. Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta) tehdään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, jotta parisuhdetyö juurtuisi osaksi perheiden ja parien kohtaamista. Koulutusten, luentojen ja yhteisten tapahtumien kautta työntekijöillä sekä vapaaehtoisilla on valmiuksia ja työkaluja tukea kohderyhmäänsä parisuhteen kysymyksissä. Lue lisää toiminnasta.

Comments are closed.