Lotta Liimatainen

Uudessa hankkeessa on aloittanut asiantuntija Lotta Liimatainen

Olen Lotta Liimatainen, sosiaalipsykologi Helsingin Kulosaaresta. Aloitin 1.3. asiantuntijana Nuorten aikuisten ihmissuhdetaidot mielenterveyttä tukemassa -hankkeessa. Vastaanotto Katajalla on ollut mitä lämpimin ja tunnen jo olevani osa porukkaa. Se ei ole itsestäänselvyys ja olenkin ollut yhtä hymyä aloituksesta lähtien.

Aiemmin olen työskennellyt muun muassa nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveyden parissa Sekasin-chatissa, projektisuunnittelijana Kehitysvammaliitolla Somettamalla uutta kohtaamista -hankkeessa ja leskiperheille suunnatussa vertaistukitoiminnassa. Aikaisempi kokemukseni on osoittanut, kuinka mielenterveyttä voi vahvistaa ja kohtaamista oppia. Siksi olen erityisen innoissani tästä tehtävästä ja hankkeesta, joka on ajankohtaisempi kuin koskaan.  

Vapaa-aikani kuluu tanssiessa, kuntosalilla ja corgini Andyn kanssa. Sytyn suomiräpistä, leipomisesta ja meemeistä.

Terkuin
Lotta

Nuorten aikuisten ihmissuhdetaidot mielenterveyttä tukemassa -hanke on Parisuhdekeskus Katajan uusi hanke vuosille (2022-2024). Hankkeessa kehitetään ja tuotetaan uusia toimintamalleja yhteistyökumppaneiden kanssa 18-29 vuotiaiden nuorten aikuisten ihmissuhdetaitojen vahvistamiseksi.

Comments are closed.