Henkilö - Riina Nissinen

Riina Nissinen aloitti Parisuhdekeskus Katajan asiantuntijana

Unelmista totta! Olen Riina Nissinen, vanhempi, puoliso ja teologi. Aloitin tällä viikolla (1.3.) Parisuhdekeskus Katajassa määräaikaisessa asiantuntijan tehtävässä Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta- toiminnassa. Opiskelen viimeistä vuotta pari- ja perheterapian psykoterapeutiksi.  

Aikaisemmin olen toiminut evankelis-luterilaisen kirkon ennaltaehkäisevässä perhetyössä Suomessa ja Ruotsissa. Viimeisimpänä toimin Suomen Valkonauhaliitossa kouluttajana ja psykososiaalista tukea tarjoavana terapeuttina pareille ja yksilöille. Työssäni olen saanut kokea, miten oikea-aikainen tuki parisuhteelle kannattelee parhaimmillaan koko perhettä. Parisuhteiden, arjen ja elämäntilanteiden moninaisuus innostaa työn kehittämiseen ja laajaan verkostoitumiseen. 

Parisuhdekeskus Katajaan olen saanut tutustua jo vuosikymmenen ajan työni kautta. Ensimmäisestä onnistuneesta ja antoisasta yhteistyökokemuksesta heräsi palava kipinä parisuhdetta tukevaan työhön. Parisuhdetyön alueella minua sytyttää erityisesti dialogisen vuorovaikutuksen vahvistaminen, sekä ympäristön ja luonnon vaikutus lähisuhteisiin, erityisesti parisuhteeseen. Ajatus ympäristön merkityksestä mielen hyvinvoinnille ja sitä kautta ihmissuhteille on vahvistunut erityisesti kuluneen eriskummallisen vuoden aikana.  

Hihat on kääritty jo ensimmäisellä työviikolla ja on ollut iso ilo päästä osaksi verkostomaiseen työhön. On kiitollinen olo asettautua Katajaan, tunnustetusti Hyvän mielen työpaikkaan!  

Hyvää alkanutta kevättä,  

yhteistyöterveisin 

Riina Nissinen 

Comments are closed.