Parisuhdepuhelin ja chatit

Parisuhdepuhelin ja chatit

Parisuhdepuhelin palvelee maanantaisin klo 14-16 

Puhelin palvelee sinua, joka etsit apua itsellesi, kumppanillesi tai läheisellesi. Palvelemme myös sinua ammattilainen, joka kohtaat työssäsi parisuhteen kysymyksiä.

Parisuhdepuhelimeen vastaavat Parisuhdekeskus Katajan parisuhdetyön ammattilaiset. Puhelun aiheet voivat koskea mitä vain parisuhteeseen liittyvää asiaa. Soittaja voi pohtia yhdessä työntekijän kanssa esimerkiksi parisuhteen pulmatilanteita tai etsiä oman paikkakunnan tarjoamia parisuhdepalveluita. Puhelut ovat luottamuksellisia, eikä puheluita nauhoiteta. Numero ei ole maksullinen eli siitä veloitetaan kuten soittaisit ystävällesi matkapuhelinnumeroon (ppm/mpm). Kuulemisiin!

Parisuhdepuhelin numero 050 337 9053

Usein pienikin keskustelu ammattilaisen kanssa vie asioita eteenpäin.

Parisuhdeteemainen päivystyschat 

Kaipaatko tukea ristiriitojen tai vuorovaikutusongelmien ratkaisuun? Pohditko miten lisätä suhteen läheisyyttä? Mietitkö mistä kaikkialta saa apua parisuhteelle?

Päivystyschat palvelee tiistaisin kello 12-15. 

Monet asiat voivat huolettaa arjessa. Älä jää yksin parisuhdekysymysten kanssa, vaan tule keskustelemaan anonyymisti Parisuhdekeskus Katajan työntekijän kanssa chattiin.

Päivystyschat on Hyvä kysymys-verkkoalustalla. Palvelu on maksuton ja se on suunnattu yli 18 vuotiaille.

Chattiin pääset seuraavasta linkistä: päivystyschat 

Ajanvarauschat 

Mietityttääkö parisuhteen asiat sinua? Voit varata ajan kahdenkeskiseen keskusteluun asiantuntijamme kanssa (45min). Palvelu on maksuton. 

Chatin voit varata täältä: https://www.hyvakysymys.fi/ajanvarauschat/

(Mikäli linkistä ei avaudu chatteja, niin kaikki tulevat ajat ovat tällä hetkellä varattuina)

Comments are closed.