Vuoden parisuhdeteko palkinto

MTV3 Huomenta Suomi vastaanotti Vuoden Parisuhdeteko -palkinnon

7.11.2023

Vuoden Parisuhdeteko -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on vaikuttanut toiminnallaan parisuhteiden hyvinvointiin tai parisuhteen hyvinvointia vahvistavaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tänä vuonna palkinnon vastaanotti MTV3 Huomenta Suomi -ohjelma.

Vuoden Parisuhdeteko -palkinnon saajan valitsee vuosittain Parisuhdekeskus Kataja ry:n hallitus. MTV3 Huomenta Suomi -ohjelma on nostanut esille ihmissuhdeteemoja aktiivisesti lähetyksissään ja toiminut Valtakunnallisen Parisuhdeverkoston tiiviinä yhteistyökumppanina syksystä 2022 alkaen.

-Valtakunnallisen Parisuhdeverkoston asiantuntijat ovat päässeet kertomaan ihmissuhteisiin liittyvistä teemoista ohjelmaan säännöllisesti, joka on ollut äärimmäisen merkityksellistä. Olemme saaneet palautetta ihmisiltä, että he ovat hakeutuneet palveluihimme keskustelemaan parisuhdehuolista, koska näkivät teemaan liittyvää keskustelua Huomenta Suomessa, sanoo Parisuhdekeskus Kataja ry toiminnanjohtaja Suvi Laru.

Palkinto luovutettiin Valtakunnallisessa Parisuhdepäivässä Musiikkitalolla Helsingissä ti 7.11.2023. Palkintoa oli vastaanottamassa Huomenta Suomen tuottaja Valpuri Haapala.

-Yksikään ihminen ei ole saari, vaikka yksilökeskeinen aika antaisi niin ymmärtää. Ihmissuhteilla on valtava kokonaisvaltainen merkitys meille ihan jokaisessa elämänvaiheessa, ja siksi niiden luominen ja vaaliminen on tärkeää. Uskon, että hyvinvoiva ja onnellinen ihminen säteilee hyvää myös ympärilleen. Tätä positiivisuuden kehää haluamme osaltamme ruokkia Huomenta Suomessa, jonka yleisö on ottanut ihmissuhdeteemat hyvin vastaan, kommentoi Huomenta Suomi tuottaja Valpuri Haapala.   

(Valtakunnallinen Parisuhdeverkosto on Parisuhdekeskus Katajan koordinoima verkosto, , jossa on tällä hetkellä 58 toimijaa sisältäen 10 hyvinvointialuetta.)

Lisätietoja:

www.parisuhdekeskus.fi/parisuhdepalkinto

Suvi Laru, Parisuhdekeskus Kataja ry toiminnanjohtaja
suvi.laru@parisuhdekeskus.fi, 050 5411288

Petra Vesalainen, Parisuhdekeskus Kataja ry viestinnän asiantuntija
petra.vesalainen@parisuhdekeskus.fi, 050 4090911

Comments are closed.