Jäbät ja tunteet

Jäbät ja tunteet podcastille myönnettiin Vuoden parisuhdeteko -palkinto 2022

9.11.2022

Jäbät ja tunteet –podcast vastaanotti Parisuhdekeskus Kataja ry:n vuoden 2022 Parisuhdeteko –palkinnon. Podcast kannustaa haavoittuvaisuuteen ja tunneilmaisuun sekä pyrkii laajentamaan miehenä olemisen malleja.

Parisuhdekeskus Kataja ry:n hallitus halusi palkita tänä vuonna toimijan, joka nostaa esille parisuhteisiin liittyviä teemoja innovatiivisesti ja herättää valtakunnallisesti keskustelua aiheesta. Tärkeäksi koettiin palkita toimija, joka herättää keskustelua miesnäkökulmasta.

Jäbät ja tunteet –podcast ohjelmassa Miro Olsoni, Nasim Selmani ja Nosh A Lody keskustelevat avoimesti tunteistaan ja nostavat esille parisuhteisiin liittyviä teemoja. Podcastin tavoitteena on luoda keskusteluilmapiirin muutosta ja samalla parantaa maskuliinisuuksia sekä lisätä yhdenvertaisuutta. Podcast on tavoittanut suuren määrän kuuntelijoita kahden toimintavuoden aikana.

”Me haluamme rohkaista, inspiroida ja innostaa kaikenikäisiä miehiä olemaan haavoittuvaisempia ja puhumaan tunteistaan avoimesti. Lisäksi me toivomme, että voimme luoda tilaa olla mies erilaisin tavoin, jolloin voimme myös olla itsemme lisäksi parempia kaikille muille ja esimerkiksi parempia kumppaneita parisuhteessa.” Miro Olsoni.

Parisuhdekeskus Kataja ry:n hallitus myöntää vuosittain Parisuhdeteko -palkinnon henkilölle tai yhteisölle, joka on vaikuttanut toiminnallaan parisuhteiden hyvinvointiin, toimintakulttuuriin tai parisuhteen hyvinvointia vahvistavaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Palkinto jaettiin kolmannentoista kerran.

Parisuhdeteko -palkinto luovutettiin Valtakunnallisessa Parisuhdepäivässä 8.11. Musiikkitalolla.

Jäbät ja tunteet podcast: https://open.spotify.com/show/3rN0M0bJEfT3huRkZPozBP

Lisätietoja:

Suvi Laru, Parisuhdekeskus Kataja ry toiminnanjohtaja
suvi.laru@parisuhdekeskus.fi, 050 5411288

Comments are closed.