Paikka auki - järjestötyöntekijä

Haemme järjestötyöntekijää (Paikka auki -ohjelma)

Parisuhdekeskus Kataja ry on valtakunnallinen, vuonna 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia. Keskeinen työn painopiste on tukea parisuhdetta, kun perheessä on sairautta. 

Haemme järjestötyöntekijää järjestömme yleishyödyllisiin tehtäviin. Työtehtävä kuuluu Paikka auki -ohjelmaan ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Työpaikka on tarkoitettu työelämän ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille. Hakija ei voi olla päätoiminen opiskelija.  

Työsuhde alkaa alkuvuodesta, jos Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa avustuspäätöksen. Työtehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka.  

Järjestötyöntekijänä: 

  • avustat järjestön yleishyödyllisissä tehtävissä (esim. postitus, kokousjärjestelyt, viestinnälliset tehtävät) 
  • pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi 
  • pääset mukaan tiimin kehittämis- ja suunnittelutyöhön 

Työtehtävät ja työaika räätälöidään yhdessä palkattavan henkilön kanssa. 

Toivomme sinulta: 

  • valmiutta toimia monipuolisesti erilaisissa avustavissa tehtävissä 
  • halua toimia osana tiimiä eri ihmisten ja sidosryhmien kanssa 
  • innostusta järjestötyöhön 

Meillä pääset tekemään työtä Hyvän mielen® työpaikassa, kannustavassa tiimissä ja tärkeiden teemojen äärellä! Työhyvinvointiasi tukee hyvät työsuhde-edut (lounas-, virike-, ja työmatkaetu). Työtä tehdään Parisuhdekeskus Katajan toimistolla Töölössä (koronaan liittyvät suositukset huomioiden). Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etätyönä.  

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus kuuluu vaativuusryhmään 2. Vähimmäispalkka 1786,51€ sekä mahdollinen henkilökohtainen palkanlisä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Nina Autio p. 041 5438611, puhelinaika: 13.1. klo 10–12 ja 14.1. klo 13-15. 

Hae paikkaa viimeistään pe 28.1.2022 klo 15 mennessä. Haastattelut toteutetaan etänä viikolla 6. Kutsumme haastateltavat hakuajan päätyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja mahdollinen ansioluettelosi Ninalle sähköpostitse nina.autio@parisuhdekeskus.fi

Voit tutustua toimintaamme lisää osoitteessa: www.parisuhdekeskus.fi 

Comments are closed.