Ympyrässä teksti: haemme asiantuntijaa

Haemme asiantuntijaa! Haku auki 25.1. asti

Parisuhdekeskus Kataja ry on v. 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja, vapaaehtoisia ja ammattilaisia koulutuksen, viestinnän, neuvonnan ja toiminnan keinoin.  Keskeinen työn painopiste on tukea parisuhdetta, kun perheessä on sairautta. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. Parisuhdekeskus Kataja ry:n toiminta on syrjinnästä vapaata aluetta.

Oletko parisuhdetyöstä kiinnostunut ammattilainen? Sykkiikö sydämesi järjestötyölle rennossa työyhteisössä? Oletko kiinnostunut sairauden teemoista ja sen vaikutuksista perheeseen ja parisuhteisiin? Mikäli vastasit kyllä, voisit olla etsimämme henkilö!

Etsimme toista asiantuntijaa Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta -toimintaan.  Osaat kirjoittaa tekstejä sujuvasti, toimit verkossa ja somessa luontevasti, yhteistyö eri toimijoiden kanssa on sinulle tuttua ja pidät luennoinnista – tai ainakin haluat oppia näitä asioita! Nautit tiimi- ja verkostotyöstä, mutta kykenet toimimaan myös itsenäisesti. Verkkotoiminnot ja erilaiset matalan kynnyksen palvelut (chat, puhelinpalvelu) ovat sinulle myös mieleisiä. Toimenkuvaasi kuuluu kehittää materiaaleja ja toimintamalleja yhdessä tiimin ja erilaisten järjestöjen kanssa. Tehtävässäsi osallistut myös toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tehtävä edellyttää tarvittaessa matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä, vahvistamalla pariskuntien ja perheiden hyvinvointia. Tarjoamme lounas-, virike-, ja työmatkaedun, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, vaativuusryhmä 6. Tehtävä on määräaikainen, sidoksissa STEA:n päätökseen ja kestää alustavasti vuoden 2021 loppuun. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Aloitusajankohta joustavasti, mutta mieluusti maaliskuun 2021 aikana. Toimistomme sijaitsee Töölönkadulla Helsingissä.

Sinulla on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta
  • Parisuhdeteemoihin liittyvää ammatillista osaamista
  • Järjestötoiminnan tuntemusta
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Kokemusta kouluttamisesta

Hae tehtävää ma 25.1.2021 klo 16.00 mennessä laittamalla hakemus ja ansioluettelosi toiminnanjohtajallemme sähköpostitse osoitteeseen suvi.laru@parisuhdekeskus.fi.  Haastateltavat kutsutaan pe 29.1.21 haastatteluihin. Haastattelupäivät ovat ma 1.2 klo 16-18 ja ti 2.2. klo 10-12.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Suvi Laru puh. +358 50 541 1288

ke 13.1. klo 12-14

to 14.1. klo 12-14

to 21.1. klo 13-14

ma 25.1. klo 11-12

Comments are closed.