Henkilö - Charlotta Ekman

Charlotta Ekman aloitti viestintäkoordinaattorina

Olen Charlotta Ekman, tuleva sosionomi ja joulukuussa valmistuva seksuaalikasvattaja, ja aloitin viestintäkoordinaattorin sijaisena 1.10.2021. (Viestintäkoordinaattori Petra on opintovapaalla, ja palaa töiden ääreen taas heti alkuvuodesta 2022!) Parisuhdekeskus Katajan porukkaan liittyminen tuntuu kotiinpaluulta – olin loppuvuodesta 2020 sekä alkuvuodesta 2021 tekemässä superantoisaa harjoittelua tässä ihanassa järjestössä.

Tässä välissä elämä on vähän muuttunut – minusta on tullut äiti ja vaimo! Olen kuitenkin edelleen samanlainen luova ja utelias papupata, joka rakastaa lukea, neuloa ja kirjoittaa. Yksi tärkeimmistä arjen rooleistani on isosiskon tehtävä. Olen myös podcast-hostina ja tuottajana kahdessa eri podcastissa (Mammanutturat ja Krooninen parisuhde). Aiemmin olen työskennellyt esimerkiksi Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry:llä järjestökoordinaattorina sekä somekoordinaattorina ja Ambassador Managerina kansainvälisessä kielikurssiyrityksessä. Lisäksi aloittelen omaa yritystoimintaa seksuaalikasvattamiseen liittyen.

Muistan ensimmäisen kerran haaveilleeni parisuhdetyöstä kasiluokalla, joten tämä työpaikka tuntuu kyllä unelmien täyttymykseltä! Olen äitiyslomani jälkeen täynnä virtaa ja pää tuntuu räjähtävän ideoista, joten on valtavan ihanaa, että Katajassa pääsen toteuttamaan niitä ja että tiimi on avoimin sylin ottamassa vastaan tämän luovuusräjähdykseni.

Lempeää syksyä ja ollaan yhteyksissä!

Terkuin,
Charlotta Ekman

Comments are closed.