Sylikkäin -kurssi

Sylikkäin -kurssilla keskitytään läheisyyden, hellyyden ja kosketuksen vahvistamiseen. Kyseessä ei ole seksiin liittyvien ongelmien korjaamisen liittyvä kurssi, eikä kurssille voi osallistua akuutissa kriisissä.

Koska kurssia ohjaa vapaaehtoispari, tämä kurssi ei sovellu kriisivaihetta elävälle parille. Työskentelymenetelminä ohjaajien alustusten lisäksi yksilötehtäviä, tehtäviä oman kumppanin kanssa, ryhmäkeskustelua sekä toiminnallisia menetelmiä. Kurssin ohjaajat ovat suorittaneet Sylikkäin -kurssin ohjaajakoulutuksen.

Kurssin tavoitteet 

  • löydätte uusia keinoja suhteenne läheisyyden vahvistamiseksi
  • ymmärrys seksuaalisuudesta lisääntyy
  • yhdessä vietetty aika lisää suhteenne hyvinvointia
  • kokemusten jakaminen vertaisryhmässä vahvistaa suhdettanne

Kurssipalautteita

”Ihan mielettömän upea kurssi, josta jäi tosi paljon ideoita/ajatuksia/muistoja arkeen vietäväksi. Saimme sitä mitä lähdimme hakemaan eli syvempää kohtaamista ja pysähtymistä tärkeiden asioiden äärelle. Taas jaksaa yhdessä taivaltaa! Mukavaa oli upeat puitteet, ammattitaitoiset ja sympaattiset vetäjät sekä pieni porukka jonka yhteishenki ja jakaminen oli liikuttavaa sekä antoisaa.”

”Uskon, että kummankin myötätunto ja ymmärrys toistamme kohtaan lisääntyi. Parisuhteessamme ei ollut mitään hankaluuksia ennen kurssiakaan, mutta oli todella antoisaa saada lisää eväitä yhteiseen arkeen.”

Comments are closed.