Parisuhdekeskus Kataja - Symboli haalea

Liity Jäseneksi

Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä perheen ja sen myötä koko yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla parisuhdetta vahvistavaa tietoa ja toimintamalleja. Yhdistys keskittyy toiminnassaan tukemaan parisuhdetta, joka on tasavertainen ja vastavuoroinen. Erityisesti tuemme perheitä, joissa on sairautta. Lue lisää Parisuhdekeskus Katajan toiminnasta. 

Meitä on jo iso joukko yhteisellä asialla ja toivotamme sinutkin lämpimästi mukaan jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä henkilö, pariskunta tai yhteisö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminta-alueesta. Yhdistyksen hallitus valitsee jäsenet. 

KANNATUSJÄSENYYS 

Liittymällä kannatusjäseneksi saat: 

  • yhdistyksen jäsenpostin
  • tietoa parisuhdetoiminnasta ja uusista materiaaleista 

Jäsenmaksusi on 20 € /vuosi 

Hae kannatusjäseneksi   

HENKILÖJÄSENYYS 

Henkilöjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen toiminta-ajatuksen. Henkilöjäsenillä on puhe- läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa. Liittymällä henkilöjäseneksi saat myös:

  • yhdistyksen jäsenpostin
  • tietoa parisuhdetoiminnasta ja uusista materiaaleista
  • henkilöjäseneksi liityttyä saat myös tiedotuspaikan solmuneuvonta sivulta. (edellyttää Solmuja parisuhteessa- koulutuksen käymistä plus 15e tiedotusmaksua)

Jäsenmaksu on 15€ / vuosi

Hae henkilöjäseneksi

YHTEISÖJÄSENYYS 

Järjestääkö yhteisönne parisuhdetoimintaa? Kaipaatteko yhteisössänne tukea parisuhdetoiminnan käynnistämiseen? Parisuhdekeskus Katajan yhteisöjäsenenä teillä on mahdollisuus saada sekä näkyvyyttä että tukea parisuhdetoiminnassa.  

Jäsenmaksu on 80 €/vuosi 

Yhteisöjäsenyydellä saatte:

  • jäsenpostin, josta saa tietoa yhdistyksen toiminnasta ja uusista tuotteista
  • työntekijöiden ammattitaitoisen avun parisuhdetoiminnan markkinoinnin tueksi.

Hae yhteisöjäseneksi