Kataja - yhteistä elämää

Jäseneksi

Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä perheen ja sen myötä koko yhteiskunnan hyvinvointia tarjoamalla parisuhdetta vahvistavaa tietoa ja toimintamalleja. Yhdistys keskittyy toiminnassaan tukemaan parisuhdetta, joka on toisiinsa sitoutunutta, tasavertaista ja vastavuoroista. 

Meitä on jo iso joukko yhteisellä asialla ja toivotamme sinutkin lämpimästi mukaan jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä henkilö, pariskunta tai yhteisö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminta-alueesta. Yhdistyksen hallitus valitsee jäsenet. 

KANNATUSJÄSENYYS 

Liittymällä kannatusjäseneksi saat: 

yhdistyksen jäsenpostin
tietoa parisuhdetoiminnasta ja uusista materiaaleista 

Jäsenmaksusi 2019 on 20 € /vuosi 

Hae kannatusjäseneksi   

OHJAAJAJÄSENYYS 

Jos olet pariskuntien kanssa ammatikseen tai vapaaehtoisesti töitä tekevä henkilö, olet oikeutettu hakemaan yhdistyksen ohjaajajäsenyyttä.  

Liittymällä ohjaajajäseneksi saat: 

yhdistyksen jäsenpostin
tietoa uusista materiaaleista
työntekijän tuen erilaisissa ohjaamiseen ja kurssitoimintaan liittyvissä kysymyksissä
yhteistyösopimuksen Parisuhdekeskus Katajan kanssa: voit ohjaajana halutessasi järjestää kursseja omalla paikkakunnallasi yhteistyössä Parisuhdekeskus Katajan kanssa. Kataja toimii tukenasi ja tarjoaa markkinointiapua.  

Jäsenmaksusi 2019 on 30 €/vuosi. Jäsenmaksun suuruus on sama sekä henkilölle että pariskunnalle. 

Hae ohjaajajäseneksi  

YHTEISÖJÄSENYYS 

Järjestääkö yhteisönne parisuhdetoimintaa? Kaipaatteko yhteisössänne tukea parisuhdetoiminnan käynnistämiseen? Parisuhdekeskus Katajan yhteisöjäsenenä teillä on mahdollisuus saada sekä näkyvyyttä että tukea parisuhdetoiminnassa.  

Jäsenmaksu 2019 on 80 €/vuosi 

Yhteisöjäsenyydellä saatte:
jäsenpostin, josta saa tietoa yhdistyksen toiminnasta ja uusista tuotteista
työntekijöiden ammattitaitoisen avun kurssi-ilmoittelun ja parisuhdetoiminnan markkinoinnin tueksi.   oikeuden ilmoittaa parisuhdetapahtumistanne Parisuhdekeskus Katajan tapahtumakalenterissa 

Hae yhteisöjäseneksi