Jäseneksi

KANNATUSJÄSENYYS 

Liittymällä Parisuhdekeskus Katajan kannatusjäseneksi voit tukea tärkeää toimintaamme parien ja perheiden hyväksi. Kuka tahansa voi liittyä kannatusjäseneksi ilman yhdistyksen hallituksen hyväksyntää. Voit tukea toimintaa maksamalla kannatusjäsenyyden kertaluontoisesti tai vuosittain laskutettuna. Kannatusjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Jäsenmaksusi on 20€/vuosi 

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

HENKILÖJÄSENYYS 

Henkilöjäsenillä on puhe- läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa. Henkilöjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen toiminta-ajatuksen. Hallitus hyväksyy henkilöjäsenet. Henkilöjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Solmuja parisuhteessa -neuvojakoulutuksen suorittaneet henkilöt saavat tiedotuspaikan solmuneuvonta sivulta liityttyään henkilöjäseneksi. (edellyttää myös 15€ tiedotusmaksun)

Jäsenmaksu on 15€ / vuosi

HAE HENKILÖJÄSENEKSI

YHTEISÖJÄSENYYS 

Haluatteko edistää yhteisössänne parisuhdetoimintaa? Liittymällä Parisuhdekeskus Katajan yhteisöjäseneksi saatte parisuhdeteemaisia luentoja ja koulutusta työntekijöille jäsenetuhintaan. Lisäksi yhteisönne näkyy verkkosivuillamme yhteisöjäsenet listauksessa. Yhteisöjäseneksi liittymällä saatte yhdistyksen jäsenpostin ja vaihtuvia jäsenetuja vuosittain.

Jäsenmaksu on 80 €/vuosi 

HAE YHTEISÖJÄSENYYTTÄ