Etsitkö sopivaa henkilöä haastateltavaksi?

Autamme mielellämme tiedotusvälineiden edustajia löytämään sopivia haastateltavia parisuhdeasioiden tiimoilta – toiminnassamme on mukana laaja joukko kokemusasiantuntijoita, koulutettuja vertaisohjaajia ja parisuhdetyön ammattilaisia. Parisuhdekeskus Katajan asiantuntijat vastaavat myös mielellään suoriin haastattelupyyntöihin.

Pressikuvia, kuvausmahdollisuuksia tapahtumiemme yhteydessä, esitteitämme sekä kirjojemme arvostelukappaleita voit tiedustella osoitteesta tiedotus@parisuhdekeskus.fi tai olemalla meihin suoraan yhteydessä.

Tästä löydät lyhyen esittelytekstin Parisuhdekeskus Katajasta, perustehtävämme on auttaa voimaan hyvin parisuhteessa. Vuonna 1994 perustetun valtakunnallisen järjestömme toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).


Parisuhdeviikosta 2017

Suomessa vietettiin toista kertaa valtakunnallista Parisuhdeviikkoa marraskuussa viikolla 46 (13.-19.11.2017). Parisuhdeviikon järjestävät Parisuhdekeskus Kataja ja Väestöliitto. Parisuhdeviikon tavoitteena on nostaa parisuhdeasiat valtakunnalliseen keskusteluun ja tarjota erilaisia näkökulmia hyvinvoinnin edistämiseen. Viikon ohjelmaa on mukana suunnittelemassa ja tarjoamassa peräti 18:sta valtakunnallisen järjestön muodostama Parisuhdetyön yhteistyöverkosto. Parisuhdeviikon ohjelmaa ja viestintää koordinoi Parisuhdekeskus Kataja.

Parisuhdeviikolle ajoittuu Parisuhdekeskus Katajan vuosittainen ammattilaisten koulutustapahtuma Parisuhdepäivät sekä nyt ensimmäistä kertaa kaikille parisuhdeasioista kinnostuneille järjestettävä Parisuhdehuoltamo-tapahtuma, joka on osa Suomi100-juhlavuoden tarjontaa. Osana Parisuhdepäivien ohjelmaa julkistetaan vuoden parisuhdeteko.

Vuonna 2016 kaikkien aikojen ensimmäinen Parisuhdeviikko avattiin YLE:n aamu-tv:ssä: Parisuhdeviikko 2016 – Parisuhdevinkit roskakoriin!


Tilaa Parisuhdekeskus Katajan mediatiedotteet ja kutsut toimittajien aamukahveille:

 


Parisuhdekeskus Katajan logo

Parisuhdekeskus Katajan logon käyttö vain erikseen sovituissa yhteyksissä tai yhteistyöverkostomme viestinnässä. Pyydä tarvittaessa logo eri formaatissa ja ilmeeseemme liittyvä graafinen ohjeistus.

Linkki vaakamalliseen logoon valkealla pohjalla (jpg 545 kt).