Vuorovaikutustaidot parisuhteessa-kirja

17,00 

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kirja tarjoaa mahdollisuuden opetella puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja.

 

32 varastossa

Kuvaus

Syttyykö kodissanne helposti suuri sota pienestä asiasta?

Muuttuuko kuulemisesi usein luulemiseksi? Koetko, ettet tule ymmärretyksi?

Kuinka puhutte toisillenne ja miten kuuntelette toinen toisianne vaikuttaa vahvasti siihen, millaisena koet yhteisen elämän. Tälle pohjalle rakentuvat kirjan ajatukset ja harjoitukset.

Kirjassa painotetaan, että pelkät mekaaniset taidot eivät riitä. Taitojen lisäksi sinun on tärkeää arvostaa niin itseäsi kuin kumppaniasikin. Kirjassa korostetaan myös teidän molempien vastuuta. Kumppanisi sanat tai toiminta eivät itsessään aiheuta sinussa toimintaa tai tunteita. Voit itse valita miten reagoit ja se on velvollisuutesikin.

Kirja tarjoaa useita hyviä vinkkejä itsesi tutkiskeluun.

Erilaisuus ja ristiriidat kuuluvat kahden ihmisen elämään ja antavat mahdollisuuden kehittää suhdetta, mutta siihenkin tarvitset vuorovaikutustaitoja.

Kirjan on kirjoittanut Kataja Parisuhdekeskuksen parisuhdekouluttaja Sari Liljeström. Kirjan ajatukset on koottu Vuorovaikutustaidot parisuhteessa kurssin sisällöstä. Kurssi perustuu Suhdetaitoja elämänkumppaneille, jotka haluavat päästää irti vanhasta ja oppia jotain parempaa – teokseen (Miller, Miller, Nunnaly & co.)