VERKKOLUENTO: Rakkaussuhteisiin vaikuttavat normit elämänkaaren eri vaiheissa

SKU: 5714

0,00 

8.11.2021 klo 17:30 – 18:30
Tuotetunnus (SKU): 5714 Osastot: , ,

Kuvaus

Olet lämpimästi tervetullut Parisuhdekeskus Katajan ja Sateenkaariperheet ry:n sateenkaari-ihmisten Perhesuhdekeskuksen yhteistyössä järjestämälle verkkoluennolle!

Luennon teemoina:

  • Millainen kumppani on sopiva?
  • Millainen suhde on sovelias?
  • Millainen suhde tai perhemuoto on minulle mahdollinen?

Lukuisat normit vaikuttavat jokaisen rakkaussuhde-elämään – joko tiedostaen tai tiedostamatta. Tällaisia normeja ovat esimerkiksi hetero-, sukupuoli-, keho-, suhde-, seksi- ja perhenormit. Luennolla tarkastellaan normien vaikutusta elämänkaaren eri vaiheissa erityisesti sateenkaari-ihmisten näkökulmasta. Esimerkiksi millaisia mahdollisia elämänpolkuja avautuu mielikuvissa sateenkaarinuorelle, kun aikuiset puhuvat seurustelusuhteista, rakkaudesta ja perheistä? Entä nähdäänkö ja sallitaanko sateenkaarisenioreiden suhde ystävyys- vai rakkaussuhteena?

Luennoitsijoina toimivat sateenkaari-ihmisten Perhesuhdekeskuksen perhetyöntekijä, perhe- ja paripsykoterapeutti Terhi Väisänen ja johtava asiantuntija Sanna Metsäpuu.

Luento järjestetään etäyhteyden avulla. Saat lähempänä tapahtuman ajankohtaa sähköpostiisi linkin. (Tarkista myös roskaposti)

Ilmoittautuminen päättyy luentoa edeltävänä päivänä klo 12.00

Tiedustelut: Nina Autio, nina.autio@parisuhdekeskus.fi

Lisätiedot

Lime CRM

5553