Rakastan, rikastan – polkuja parempaan parisuhteeseen

28,00 

Rakastan, rikastan – Polkuja parempaan parisuhteeseen (Kirjapaja 2015) on kirjoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista ja oman suhteesi parantamisesta. Se kertoo, mitä kaikkea paremman parisuhteen eteen voi tehdä, ja antaa työkaluja muutoksen toteuttamiseen. Harvoin on liian myöhäistä!

Kirja palvelee erinomaisesti myös sinun tarpeitasi, jos toimit ihmissuhdetyössä: kirjan avulla osaat ohjata ja auttaa suhdekysymyksiä pohtivaa asiakastasi.

Vaikka kokisitkin, että parisuhteen rakkaus ja lämpö olisivat kadoksissa, suhteen elvyttäminen on mahdollista, jos sinulla on tahto jatkaa yhdessä. Kun tavoite on yhteinen, voitte löytää toisenne ja rakkautenne uudestaan. Joskus ihan hyväkin suhde voi kaivata uutta kipinää. Kun omille tunteilleen ja tarpeilleen antaa luvan, suhde saa uuden mahdollisuuden.

Tuula Vainikainen, Liisa Välilä ja Juha Välilä: Rakastan, rikastan. Polkuja parempaan parisuhteeseen. Kirjapaja 2015. 220 s. Kl 14.8. ISBN 9789522882141.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): rikastan-rakastan Osasto:

Kuvaus

Parisuhteessa saadaan usein pienillä asioilla paljon hyvää aikaan – sekä itselle että kumppanille. Suhteen huoltoa pidetäänkin nykyään luonnollisena hyvinvoivan parisuhteen edellytyksenä.  Kynnys hakea neuvoja on madaltunut, ja yhä useammin apua ongelmiin hakevat myös miehet. Parisuhdekursseja annetaan ennaltaehkäisevästi jopa häälahjaksi.

Kirjassa saat mietittävää muun muassa näistä kysymyksistä: Miten parisuhde voi vahvistua ja rakkaus voittaa kohtaamansa esteet? Kuinka voit toimia parisuhteesi hyväksi arjen keskellä ja vaikeuksia väistämättä? Kuinka hyväksyä oma ja toisen muuttuminen?

Kirja rakentuu suomalaisten parien tarinoista ja heidän kokemuksistaan. Ne auttavat sinua ymmärtämään, miten voit vahvistaa parisuhteen hyvinvointia, rakkautta ja vuorovaikutusta. ”Valitettavan usein parit pysähtyvät pohtimaan parisuhteensa tilaa vasta kriisin äärellä”, tekijät toteavat. ”Pienet askeleet oikeaan suuntaan lisäävät parisuhdetyytyväisyyttä. ’Miks sä aina ja miksei me koskaan’ -nalkutus ei yleensä johda parempaan parisuhteessa. Jokainen voi muuttaa vain itseään, tekemällä itse jotain toisin.”

Tuula Vainikainen on terveys- ja perheasioihin erikoistunut toimittaja ja tiedottaja. Liisa Välilä on teologi ja perhepsykoterapeutti sekä Parisuhdekeskus-Katajan  toiminnanjohtaja. Juha Välilä on parisuhderyhmien vertaisohjaaja.