Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Voimavarat

Järjestäjä: Sateenkaariperheet / Perhesuhdekeskus

Vuorovaikutus rakkaussuhteessa on uusi sateenkaareville pareille suunniteltu rakkaussuhdekurssi, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa pohjoisen suunnalla. Kurssille voivat osallistua kaikki sateenkaarevat paris- ja moniskunnat, joissa yksi tai useampi kumppaneista kuuluu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöihin ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan. Tälle kurssille osallistutaan yhden kumppanin kanssa, sillä kurssilla keskitytään kahdenväliseen vuorovaikutukseen. Kaikenikäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Suhde voi olla tuore, tai takana voi olla jo pitkä yhteinen matka.

Opettelemalla vuorovaikutustaitoja opimme tuntemaan toisemme paremmin ja ymmärtämään toistemme toimintatapoja. Samalla opimme tuntemaan omia toiveitamme ja tarpeitamme ja ilmaisemaan niitä kumppanillemme. Opimme ymmärtämään, mikä tekee meidät onnellisiksi ja kertomaan siitä toisillemme.

Vuorovaikutus on avain läheisiin ihmissuhteisiin.

Kurssi ei sovellu akuutissa kriisissä olevalle parille. Kurssilla toimitaan vertaisryhmässä, ryhmän kanssa keskustellen ja asioita jakaen. Kurssin toimintaperiaatteita ovat luottamuksellisuus, vapaaehtoisuus, kokemusten jakaminen, omavastuisuus ja sensitiivisyys. Kurssille osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Kurssille ei voi osallistua lapsen kanssa.

Ajankohta on 9.-10.11.2019.

Kurssi alkaa lauantaina lounaalla n klo 11.30 ja päättyy sunnuntaina päiväkahvin jälkeen n klo 16. Aikataulu tarkentuu pian.

Paikka: Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte Pudasjärvellä. Osoite: Syötekeskuksentie 126, 93280 Syöte. Leiripaikasta lisätietoa täällä. Leirikeskus on pyörätuolia käyttävälle esteetön. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä esteettömyyteen liittyvistä tarpeistasi tai tiedustele asiasta lisää: sanna.metsapuu@perhesuhdekeskus.fi.

Järjestäjä: Kurssin järjestää Perhesuhdekeskus. Ohjaajana toimii Perhesuhdekeskuksen kouluttama vertaisohjaajapari Satu ja Sanna

Hinta: Kurssin hinta on 70e/pari. Hinta sisältää leirin ohjelman lisäksi täysihoidon kurssin ajalle lauantain lounaasta sunnuntain päiväkahveihin. Kurssia tukee taloudellisesti STEA ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Huoneet: Kunkin parin käytössä on oma huone oman wc:n ja poreammeen kera (superior jacuzzi -huone). Lauantai-iltana on mahdollisuus saunomiseen ja takkahuoneessa oleiluun yhdessä muiden kanssa.

Mahdollisuus saapumiseen jo perjantaina: Pikku-Syötteen nuoriso- ja vapaa-ajankeskus sijaitsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella, upean luonnon ympäröimänä ja Pikku-Syötteen huipulla. Kurssin työskentelyaikataulu on tiivis, joten jos haluatte päästä nauttimaan luonnosta, poreammeesta ja toistenne seurasta rauhassa jo perjantaista lähtien, teillä on mahdollisuus varata huone käyttöönne myös perjantain ja lauantain väliseksi yöksi omakustannehintaan. Hinta pe-la yölle täysihoidon kera (perjantaina päivällinen ja iltapala, lauantaina aamiainen) on 90e/pari kurssimaksun (70e/pari) lisäksi.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 8 paria. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita pareja on vähintään neljä. Ilmoittaudu täyttämällä täältä löytyvä lomake.

Laskutus: Ilmoittautumisen jälkeen kurssimaksu laskutetaan sähköpostitse noin viikon kuluessa. Kurssimaksu toimii myös varausmaksuna. Vasta kurssimaksun maksamisen jälkeen paikkanne kurssilla on vahvistettu. Jos varausmaksua ei makseta, paikka luovutetaan seuraavana jonossa oleville.

Peruutusehdot: Kurssimaksun maksamatta jättäminen ei ole sama kuin osallistumisen peruminen, vaan perumisesta täytyy aina ilmoittaa erikseen osoitteeseen sanna.metsapuu(at)perhesuhdekeskus.fi. Kurssi-ilmoittautuminen täytyy perua viimeistään 28 päivää ennen kurssin alkua tai leirimaksu peritään kokonaisuudessaan, eikä jo maksettua kurssimaksua makseta takaisin. Lääkärintodistuksella todistetut sairastapaukset katsotaan tilannekohtaisesti.

Lisätietoja: Sanna Metsäpuu, sanna.metsapuu(at)perhesuhdekeskus.fi

Kurssipalautetta osallistujilta: Mikä oli parasta Vuorovaikutus rakkaussuhteessa -kurssilla?
”Olen iloinen, että rohkenimme osallistua, koska kurssi oli todella positiivinen ja saimme monia hyviä vinkkejä ja ohjeita oman keskinäisen kommunikointimme parantamiseksi.”
”Ihanat ja avoimet ohjaajat, muut osallistujat ja kiva, lämmin ilmapiiri. Uskalsi tulla omasta kuoresta ulos ja puhua muiden kuullen.”
”Henkinen yhteys kumppaniin vahvistui.”

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Tiedot

Alkaa:
09.11.2019klo 11:30
Loppuu:
10.11.2019klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Sateenkaariperheet ry
Sähköposti:
info@sateenkaariperheet.fi
Kotisivu:
http://www.sateenkaariperheet.fi

Muut

Hinta
70 e/pari
Tuotenimi
Vuorovaikutustaidot parisuhteessa
Teema
Vuorovaikutus

Tapahtumapaikka

Pikku-Syöte
Syötekeskuksentie 126
Pudasjärvi, Pohjois-Pohjanmaa 93280 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
08 8154000
Kotisivu:
http://pikkusyote.fi/