Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kurssille voivat osallistua sateenkaarevat paris- ja moniskunnat, joissa yksi tai useampi kumppaneista kuuluu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöihin ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan. Tälle kurssille osallistutaan yhden kumppanin kanssa, sillä kurssilla keskitytään kahdenväliseen vuorovaikutukseen. Kaikenikäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Suhde voi olla tuore, tai takana voi olla jo pitkä yhteinen matka.

Opettelemalla vuorovaikutustaitoja opimme tuntemaan toisemme paremmin ja ymmärtämään toistemme toimintatapoja. Samalla opimme tuntemaan omia toiveitamme ja tarpeitamme ja ilmaisemaan niitä kumppanillemme. Opimme ymmärtämään, mikä tekee meidät onnellisiksi ja kertomaan siitä toisillemme.

Vuorovaikutus on avain läheisiin ihmissuhteisiin.

Vuorovaikutus rakkaussuhteessa on uusi sateenkaareville pareille suunniteltu rakkaussuhdekurssi, ja se on järjestetty vain kerran aikaisemmin Salossa syksyllä 2018. Nyt teillä on mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa kehittämään rakkaussuhteenne vuorovaikutustaitoja!

Kurssi ei sovellu akuutissa kriisissä olevalle parille. Kurssilla toimitaan vertaisryhmässä, ryhmän kanssa keskustellen ja asioita jakaen. Kurssin toimintaperiaatteet ovat luottamuksellisuus, vapaaehtoisuus, kokemusten jakaminen ja omavastuisuus. Kurssille osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Kurssille ei voi osallistua lapsen kanssa.

Ajankohta on 16.-17.3.2019. Kurssi alkaa lauantaina lounaalla puolenpäivän aikaan ja päättyy sunnuntaina päiväkahvin jälkeen n klo 16. Aikataulu tarkentuu pian.

Paikka: Hirvijärven leirikeskus Kuopiossa. Osoite: Hirvitie 50, 72100 Karttula. Leirikeskus on pyörätuolilla liikkuville esteetön (kysy tarvittaessa lisää sanna.metsapuu(at)perhesuhdekeskus.fi). Leiripaikasta lisätietoa täällä.

Tilat: Kullakin parilla on käytössään oma huoneensa. Käytävillä on yhteiset wc:t ja suihkut. Koko leirikeskus on vain tämän kurssin käytössä koko viikonlopun ajan. Lauantai-iltana on mahdollisuus saunomiseen.

Ohjaajat: Kurssin järjestää Perhesuhdekeskus ja vetäjinä toimivat koulutetut vertaisohjaajaparit Mirja ja Mari sekä Satu ja Sanna.

Hinta: Kurssin hinta on 100e/pari/vkl. Hinta sisältää leirin ohjelman, majoittumisen ja ruokailut koko viikonlopun ajalta. Mukaan otetaan omat lakanat ja pyyhkeet. Kurssia tukee taloudellisesti STEA ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta. Mukaan mahtuu 7 pariskuntaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Laskutus: Ilmoittautumisen jälkeen muutaman päivän sisällä laskutetaan sähköpostitse varausmaksu 50e. Vasta varausmaksun maksamisen jälkeen paikkanne kurssilla on vahvistettu. Jos kurssimaksua ei makseta, paikka luovutetaan seuraavana jonossa oleville. Maksua ei makseta takaisin, jos kurssille osallistuminen peruuntuu. Pari viikkoa ennen kurssia saatte laskun toisen osan 50e.

Peruutusehdot: Maksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita osallistumisen peruuntumisesta erikseen osoitteeseen sanna.metsapuu(at)perhesuhdekeskus.fi, jotta seuraava jonossa saa paikan. Varausmaksua ei makseta takaisin, jos kurssille osallistuminen peruuntuu.

Lisätietoja: Sanna Metsäpuu, sanna.metsapuu(at)perhesuhdekeskus.fi, 050 410 6772.

Tiedot

Alkaa:
16.03.2019
Loppuu:
17.03.2019
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Perhesuhdekeskus
Puhelin:
050 410 6772
Sähköposti:
info@perhesuhdekeskus.fi
Kotisivu:
https://perhesuhdekeskus.fi/

Muut

Hinta
100€

Tapahtumapaikka

Hirvijärven leirikeskus
Hirvitie 50
Karttula, 72100 Suomi
+ Google Map