Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kurssilla käsitellään mm. tunteiden tunnistamista, rakkautta, riitojen käsittelyä, intohimoa ja seksuaalisuutta. Kurssilla asioita käsitellään yhdessä oman parin kanssa, pienryhmässä ja koko osallistujaporukan kesken. Intiimimmät asiat käsitellään oman parin kanssa. Osallistujat saavat aina itse määrittää, miten paljon haluavat puhua omista asioistaan ja millä tasolla. Palautteena on aina annettu, että yksi parhaimpia asioita kurssissa oli vertaistuelle turvallinen ilmapiiri ja keskustelut muiden osallistujien kesken. Nämä avaavat uusia näkökulmia myös omaan tilanteeseen.

Kurssi kestää yhden viikonlopun perjantai-illasta sunnuntaihin. Kurssi ei sisällä yöpymistä eikä ruokailuja, mutta osallistujat ottavat usein itse hotellimajoituksen kurssin ajaksi. Kurssille ovat tervetulleita avio-, avo- tai seurustelusuhteessa elävät parit, myös samaa sukupuolta olevat parit. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, min 4 paria, max 8 riippuen tilasta. Kurssi ei sovellu kriisipareille, vaan heille suositellaan parisuhdeneuvontaa tai -terapiaa (ks. palvelut pariskunnille).

Kouluttajana: Parisuhdekeskus Katajan kouluttama Virtaa Välillämme- ohjaaja, YTM, pariterapeutti Mirva Salonen.

Kurssiajat:

pe 5.6.2020 klo 17.30-20.30

la 6.6.2020 klo 9.30-16.00

su 7.6.2020 klo 9.30-15.30

Koulutuspaikka: Tampereen keskusta/ joko Voimaantumon oma tila tai Pirkanmaan ihmissuhdetyö ry:n koulutustila riippuen ryhmän koosta

Hinta: Koko kurssiin ilmoittautuminen: 249 euroa / pari (sis. alv 24 %). Hinta sisältää ammattitaitoisen ohjauksen, materiaalit sähköisenä versiona (toimitus kurssin jälkeen), kahvi- ja teetarjoilun. Omakustanteinen lounas/illallinen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2020 mennessä verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on sitova, vain sairastumistilanteessa lääkärin todistusta vastaan maksun palautus. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja puhelimitse p. 040 551 5631.

Tiedot

Alkaa:
05.06.
Loppuu:
07.06.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Järjestäjä

Voimaantumo
Puhelin:
040 551 5631
Sähköposti:
toimisto@voimaantumo.fi
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Muut

Hinta
249€/pari