Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

“Tapahtuma oli hyvä, mielenkiintoinen, olennaisiin asioihin keskittyvä, voimaannuttava, tietoa antava, avartava, uusia näkemyksiä, kokemuksia ja vertaistukea.”

PARISUHDEKURSSILTA LISÄÄ VOIMAA PARISUHTEESTA JA PARISUHTEESEEN!

Parisuhdekurssin tavoitteena on:
• opetella tunnistamaan omia tunteita ja kertomaan niistä
• harjoitella kuuntelemaan
• jakaa kokemuksia ja ajatuksia
• syventää sitoutumista ja rakkautta arjessa
• tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa

Kurssilla käsitellään mm. tunteiden tunnistamista, rakkautta, riitojen käsittelyä, intohimoa ja seksuaalisuutta. Kurssilla asioita käsitellään yhdessä oman parin kanssa, pienryhmässä ja koko osallistujaporukan kesken. Intiimimmät asiat käsitellään oman parin kanssa. Osallistujat saavat aina itse määrittää, miten paljon haluavat puhua omista asioistaan ja millä tasolla. Palautteena on aina annettu, että yksi parhaimpia asioita kurssissa oli vertaistuelle turvallinen ilmapiiri ja keskustelut muiden osallistujien kesken. Nämä avaavat uusia näkökulmia myös omaan tilanteeseen.

Kurssi kestää yhden viikonlopun perjantai-illasta sunnuntaihin. Kurssi ei sisällä yöpymistä eikä ruokailuja, mutta osallistujat ottavat usein itse hotellimajoituksen kurssin ajaksi.

Kurssille ovat tervetulleita avio-, avo- tai seurustelusuhteessa elävät parit, myös samaa sukupuolta olevat parit. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Kurssi ei sovellu kriisipareille, vaan heille suositellaan parisuhdeneuvontaa tai -terapiaa (ks. palvelut pariskunnille).

Kurssiteemat:

  • Tunteiden tunnistaminen: saadaan tietoa tunteista ja niiden tuntumisesta kehossa sekä tarpeista ja niiden huomioimisesta tunne-elämässä, tutustutaan omiin ja parin tarpeisiin ja tunteiden tunnistamisen haasteisiin.
  • Rakastumisesta rakastamiseen: saadaan tietoa parisuhteen tavanomaisista vaiheista, tutustutaan parina yhteiseen parisuhdehistoriaan.
  • Suuttumus ja ristiriitatilanteiden ratkaiseminen: saadaan tietoa ristiriidoista ja eri kommunikaatiotapojen vaikutuksista parisuhteeseen, tutustutaan omiin ja puolison riitelytyyleihin sekä anteeksiantamiseen.
  • Intohimo, seksuaalisuus ja hellyys: saadaan tietoa seksuaalisuudesta, sen monista puolista, haluttomuudesta ja seksuaalisen läheisyyden hoidosta, harjoitellaan seksuaalisuudesta puhumista.
  • Rakkautta arjessa: saadaan tietoa arjen vaikutuksista parisuhteeseen ja parisynkroniasta, tutustutaan parin omiin arkisiin haasteisiin ja tehtävärooleihin.

Ohjaajana: Parisuhdekeskus Katajan kouluttama Virtaa Välillämme- ohjaaja, YTM, pariterapeutti Mirva Salonen.

Kurssiajat:

pe 1.11.2019 klo 17.30-20.30

la 2.11.2019 klo 9.00-16.30

su 3.11.2019 klo 9.00-15.30

Koulutuspaikka: Tilana on Pirkanmaan ihmissuhdetyö ry:n 7. taivas osoitteessa:
Yliopistonkatu 60 A 7.krs, 33100 TAMPERE. Summerissa lukee Pirkanmaan ihmissuhdetyö/ 7. taivas.

Hinta: Koko kurssiin ilmoittautuminen: 290 euroa / pari (sis. alv 24 %). Hinta sisältää ammattitaitoisen ohjauksen, materiaalit sähköisenä versiona (toimitus kurssin jälkeen), kahvi- ja teetarjoilun. Omakustanteiset lounaat/illalliset sekä yöpymiset.

Ilmoittautumisia pyydetään 30.9.2019 mennessä verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Maksamalla osallistumisen vahvistat paikkasi tapahtumassa.

Ilmoittaudu mukaan!  

Lisätietoja puhelimitse p. 040 551 5631.

Tiedot

Alkaa:
01.11.2019
Loppuu:
03.11.2019
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Voimaantumo
Puhelin:
040 551 5631
Sähköposti:
toimisto@voimaantumo.fi
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Muut

Hinta
290€/pari