Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa ihmisten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta ja saada samalla itsellesi mielekästä tekemistä sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin?

Tule mukaan yksin, yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa!

Katajan vapaaehtoistoimintaa on monipuolista ja voit käyttää hyödyksi osaamistasi tai tulla avoimin mielin kouluttautumaan ihan uuteen tehtävään. Voit tehdä vapaaehtoistoimintaa kertaluontoisesti tai säännöllisesti.

Vapaaehtoistoiminta perustuu aina vapaaehtoisuuteen ja palkattomuuteen. Yhteistä on halu tehdä hyvää tärkeäksi koetun asian puolesta. Vapaaehtoistoiminnassa toimitaan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Kaikki vapaaehtoiset saavat koulutuksen tehtäväänsä ja työntekijöiden tuen vapaaehtoisena toimimiseen.

Tervetuloa uusille vapaaehtoisille suunnattuun infotilaisuuteen:

Aika: 26.10.2019 klo 13-14.30
Paikka: Parisuhdekeskus Katajan toimisto, Lapinlahdenkatu 3 A, Kamppi

Tule juomaan kuppi kahvia/teetä ja kuulemaan lisää vapaaehtoistoiminnastamme sekä kouluttautumismahdollisuuksista. Voit myös itse esittää kysymyksiä.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua infotilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnastamme, ole yhteydessä nina.autio@parisuhdekeskus.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.
Aika:
13:00 – 14:30
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Parisuhdekeskus Kataja
Puhelin:
0415438611
Sähköposti:
toimisto@parisuhdekeskus.fi
Kotisivu:
www.parisuhdekeskus.fi

Tapahtumapaikka

Parisuhdekeskus Kataja
Lapinlahdenkatu 3
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09 3487 3202
Kotisivu:
http://www.parisuhdekeskus.fi