Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aika: 13.–15.11.2020

Lämpimästi tervetuloa Tunnekeskeiselle parisuhdekurssille Seurakuntaopistolle Järvenpäähän!

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi pohjautuu kanadalaisen Susan Johnsonin kehittämään tunnekeskeiseen pariterapiaan, jossa tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta sekä vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita. Terapiamenetelmän avulla tunnesuhteen uudelleen rakentaminen on mahdollista ja vielä niin, että muutos on pysyvä.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi sopii kaikille pareille, jotka haluavat rakentaa suhteeseensa entistä turvallisempaa ja vahvempaa tunneyhteyttä. Kurssi antaa työkaluja myös ryhmänohjaajille ja tukipareille siihen, miten he voivat auttaa muita pareja läheisyyden parantamisessa ja ristiriitojen ratkaisemisessa. Kurssi sisältää luentoja, paritehtäviä sekä työskentelyä pienryhmissä.

Kurssin kouluttajana toimii paripsykoterapeutti ja psykologi Hanna Pinomaa, joka vastaa Tunnekeskeisen pariterapian ammattilaisille suunnatuista koulutuksista Suomessa.

Hinta: 298 € / pari

Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalin, pienryhmätyöskentelyn sekä ohjelmanmukaiset ruokailut. Yli viidestä ruoka-aineallergiasta lisäveloitus 8,90 € / hlö / päivä. Muuta dieettimaksua ei ole. Mahdolliset ruoka-aineallergiat pitää kuitenkin ilmoittaa, jotta keittiö osaa varautua.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 6.11.2020. Suosittelemme ilmoittautumaan hyvissä ajoin, jotta varmistatte paikkanne. Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun saatte ilmoittautumiskuittauksen ja laskun sähköpostiinne. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tiedot

Alkaa:
13.11.
Loppuu:
15.11.
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Parempi avioliitto ry
Puhelin:
050 4621543
Sähköposti:
toimisto@parempiavioliitto.fi
Kotisivu:
https://parempiavioliitto.fi/

Muut

Hinta
298€/pari