Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etsimme yhdessä ideoita rikastuttaa ja rakastuttaa omaa parisuhdettamme ja saamme työkaluja arjen elämiseen. Keskitymme läheisyyteen, seksuaalisuuteen ja hellyyteen parisuhteessa.

Niin monella meillä on unelma onnellisesta parisuhteessa ja hyvin toimivasta rakkaussuhteesta, jossa voi tuntea olevansa kotona, ja jossa oman persoonan tärkeimmät puolet tulevat nähdyksi ja kuulluksi – ymmärretyksi – ajoittain tulee kokemuksia siitä, että suljetaan syliin silloinkin, kun sitä vähiten ansaitsee.

Tällä kurssilla saamme välineitä, joilla päästä paremmin kosketukseen oman ja kumppanin tietoisuuden kanssa: erityisesti sen torjutumpien osien, tunteiden ja tahdon kanssa. Kukin pari asettaa työskentelylleen ikiomat tavoitteensa. Kurssi on oman personallisuuden ja seksuaalisuuden kysymistä, tunnistamista ja kohtaamista kumppanin maailmaan katsomista, puhumista parisuhdeasioista niiden oikeilla nimillä, työskentelyä yksin, oman parin kanssa ja keskustelua yhdessä toisten parien kanssa; hiljaakin saa osallistua.

Kurssi ei ole pitkiä luentoja ja valmiiden oikeiden vastausten antamista, eikä terapiaa, vaan yhdessä etsimistä, vaihtoehtojen löytämistä ja työkalujen saamista arkeen.

Kurssi alkaa ke 6.12. klo 12 ja päättyy pe klo 12 mennessä. Kurssipaikka tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Kurssia ohjaa psykoterapeutti Ritva Salminen, joka on erikoistunut perhe-, pari- ja seksuaaliterapiaan ja puolisonsa Pentti Salminen.

Kurssin hinta: 588 €/pari sisältäen kurssin puolihoidolla.

Ilmoittautuminen: Ritva p. 040 529 7077 soittamalla tai viestillä 30.11. mennessä

 

 

Tiedot

Alkaa:
06.12.2017
Loppuu:
08.12.2017
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Pähkinänsärkijät
Puhelin:
040 529 7077
Kotisivu:
http://www.pahkinansarkijat.fi/

Muut

Hinta
588 €/pari
Tuotenimi
Sylikkäin
Teema
Seksuaalinen läheisyys