Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Parisuhteesta huolehtimiseen kuuluu myös seksuaalielämästä huolehtiminen. Seksuaalisuus on osa parisuhdetta, ja seksuaalielämän paraneminen edellyttää usein monipuolista toisen huomioimista ja parisuhteen vuorovaikutuksen kohenemista. Seksuaalista läheisyyttä voi aktiivisesti hoitaa varaamalla keskusteluille ja seksuaalisuudelle aikaa. Ensimmäinen askel parempaan suuntaan on helpointa ottaa parisuhdeneuvonnassa tai -terapiassa tai ryhmämuotoisessa parisuhdeillassa.

Tämän parisuhdeillan teemana on seksuaalisuus ja hellyys parisuhteessa ja se perustuu Parisuhdekeskus Katajan mallin mukaiseen Virtaa Välillämme -parisuhdekurssin osaan, jota on täydennetty Voimaantumon tyyliin. Illassa saadaan tietoa seksuaalisuudesta, sen monista puolista, hellyydestä ja haluttomuudesta sekä seksuaalisen läheisyyden hoidosta. Illassa myös harjoitellaan huomioimaan toisen seksuaalisuus ja puhumaan seksuaalisuudesta, mikä on monelle hyvin vaikeaa.

Illassa on tavoitteina: rohkaistua puhumaan seksuaalisuudesta oman kumppanin kanssa motivoitua kehittämään hellyyttä ja seksuaalisuutta omassa parisuhteessa *saada ideoita oman seksuaalielämän hoitamiseen
Illassa käytetään toiminnallisuutta, keskusteluja parin kanssa sekä ryhmäkeskusteluja. Asioita käsitellään yhdessä oman parin kanssa, pienryhmässä ja koko osallistujaporukan kesken. Intiimimmät asiat käsitellään oman parin kanssa. Osallistujat saavat aina itse määrittää, miten paljon haluavat puhua omista asioistaan ja millä tasolla. Palautteena on aina annettu, että yksi parhaimpia asioita illoissa on ollut vertaistuelle turvallinen ilmapiiri ja keskustelut muiden osallistujien kesken. Nämä avaavat uusia näkökulmia myös omaan tilanteeseen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita avio-, avo- tai seurustelusuhteessa elävät parit, myös samaa sukupuolta olevat parit.

Hinta: 75 €/pari (sis. alv 24 %). Hinta sisältää ohjauksen ja sähköisesti illan jälkeen toimitettavan materiaalin sekä iltakahvin/-teen. Paikkoja rajoitettu määrä, max 3 paria.

Aika: 17.3.2019 klo 17.30-20.30

Ohjaajana: Voimaantumosta ohjaaja, YTM, pariterapeutti Mirva Salonen

Järjestäjänä: Voimaantumo, www.voimaantumo.fi p. 040 551 5631

Paikka: Voimaantumon oma tila osoitteessa Puuvillatehtaankatu 10, Hämeenpuiston ja Puuvillatehtaankadun kulmatalo, Tampere.

Ilmoittautumisia pyydetään 10.3.2020 mennessä verkkokaupan kautta. Maksamalla osallistumisen vahvistat paikkasi kurssilla.

https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

 

Tiedot

Päivämäärä:
17.03.
Aika:
17:30 – 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Järjestäjä

Voimaantumo
Puhelin:
040 551 5631
Sähköposti:
toimisto@voimaantumo.fi
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Muut

Hinta
75€/pari