Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Parisuhdeillan teemana on ristiriitojen ratkaisu parisuhteessa ja se perustuu Parisuhdekeskus Katajan mallin mukaiseen Virtaa Välillämme -parisuhdekurssiin, jota täydennetty Voimaantumon tyyliin. Illassa saadaan tietoa ristiriidoista ja eri kommunikaatiotapojen vaikutuksista parisuhteeseen, tutustutaan omiin ja puolison riitelytyyleihin sekä anteeksiantamiseen.

Illassa on tavoitteina: -kokea ristiriitojen olemassaolo luonnollisena osana läheistä suhdetta -ymmärtää lapsuuden kodin vaikutus omaan tapaan ilmaista suuttumusta -tulla tietoisemmiksi omista ristiriitojen ratkaisumalleista -keskustella vaihtoehtoisista tavoista ratkaista ristiriitatilanteita

Illassa käytetään toiminnallisuutta, keskusteluja parin kanssa sekä ryhmäkeskusteluja. Asioita käsitellään yhdessä oman parin kanssa, pienryhmässä ja koko osallistujaporukan kesken. Intiimimmät asiat käsitellään oman parin kanssa. Osallistujat saavat aina itse määrittää, miten paljon haluavat puhua omista asioistaan ja millä tasolla. Palautteena on aina annettu, että yksi parhaimpia asioita illoissa on ollut vertaistuelle turvallinen ilmapiiri ja keskustelut muiden osallistujien kesken. Nämä avaavat uusia näkökulmia myös omaan tilanteeseen.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita avio-, avo- tai seurustelusuhteessa elävät parit, myös samaa sukupuolta olevat parit.

Hinta: 75 €/pari (sis. alv 24 %). Hinta sisältää ohjauksen ja sähköisesti illan jälkeen toimitettavan materiaalin sekä iltapalan. Paikkoja rajoitettu määrä, max 4 paria.

Aika: 12.5.2020 klo 17.30-20.30

Ohjaajana: Voimaantumosta ohjaaja, YTM, pariterapeutti Mirva Salonen

Järjestäjänä: Voimaantumo, www.voimaantumo.fi p. 040 551 5631

Paikka: Voimaantumon oma tila osoitteessa Puuvillatehtaankatu 10, Hämeenpuiston ja Puuvillatehtaankadun kulmatalo, Tampere.

Ilmoittautumisia pyydetään 7.5.2020 mennessä verkkokaupan kautta. Maksamalla osallistumisen vahvistat paikkasi kurssilla.

Tiedot

Päivämäärä:
12.05.
Aika:
17:30 – 20:30
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Järjestäjä

Voimaantumo
Puhelin:
040 551 5631
Sähköposti:
toimisto@voimaantumo.fi
Kotisivu:
https://voimaantumo.fi/tapahtumat/

Muut

Hinta
75€/pari