Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mukaan voivat osallistua kaikki paris- ja moniskunnat, joissa yksi tai useampi kumppaneista kuuluu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan. Kaikenikäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Suhde voi olla tuore, tai takana voi olla jo pidempi yhteinen matka.

Sekä omat että kumppani(e)n tunteet voivat joskus aiheuttaa hämmennystä rakkaussuhteessa. Usein rakkaussuhteissa tulee ristiriitoja silloin, kun ei osata ottaa huomioon toisen tai toisten tunteita, tai niihin ei osata vastata. On tärkeää muistaa, että ennen kaikkea minun tunteeni kertovat minulle minusta itsestäni. Ne kertovat mm. siitä, mikä on minulle merkityksellistä. Kaikki tunteet ovat sallittuja, mutta sitä tulee hallita, kuinka käyttäytyy tunteista huolimatta. Omien tunteiden ilmaisemista ja kumppanin tunteiden vastaanottamista voi ja kannattaa harjoitella.

Tässä Rakkaussuhdetuokiossa käsitellään perusasioita tunteista ja pysähdytään omien tunteiden tunnistamisen äärelle.
Rakkaussuhdetuokiot ovat 3 h mittaisia rakkaussuhdetta vahvistavia tilaisuuksia pari- tai monisuhteessa eläville sateenkaari-ihmisille. Tuokioon osallistutaan yhdessä kumppanin tai kumppanien kanssa. Tuokio koostuu vapaaehtoisohjaajan pitämästä alustuksesta tuokion teemaan sekä työskentelystä annettujen harjoitusten parissa oman/omien kumppani(e)n kanssa. Omasta rakkaussuhteesta ei keskustella muiden osallistujien kanssa.

Rakkaussuhdetuokion järjestää Perhesuhdekeskus yhteistyössä Lahden Setan kanssa. Ohjaajina toimivat Perhesuhdekeskuksen kouluttamat vapaaehtoisohjaajat Sanna ja Terhi.

Tuokio on maksuton ja pitää sisällään kahvitauon.

Tilaisuus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville. Tilaisuus on tarkoitettu aikuisten yhteiseksi hetkeksi, joten lapsia ei voi ottaa tuokioon mukaan.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu max kymmenen paris- ja moniskuntaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan pikimmiten tällä lomakkeella.

Aika: Lauantai 2.2.2019 klo 15-18

Paikka: Monikulttuurikeskus Multi-Culti, os. Päijänteenkatu 1, Lahti.

Ohjaajat: Perhesuhdekeskuksen koulutetut vapaaehtoisohjaajat Sanna ja Terhi

Lisätietoja: Sanna Metsäpuu, sanna.metsapuu@perhesuhdekeskus.fi, 050 410 6772

Tiedot

Päivämäärä:
02.02.2019
Aika:
15:00 – 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Perhesuhdekeskus
Puhelin:
050 410 6772
Sähköposti:
info@perhesuhdekeskus.fi
Kotisivu:
https://perhesuhdekeskus.fi/

Tapahtumapaikka

Monikulttuurikeskus Multi-Culti
Päijänteenkatu 1
Lahti, Suomi
+ Google Map