Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule rakentamaan taitoa ratkaista rakkaussuhteenne ristiriitoja! Perhesuhdekeskus järjestää yhteistyössä Turun seudun Setan kanssa Rakkaussuhdetuokion, jonka teemana ovat ristiriidat. Tämä tuokio on erinomainen jatko marraskuun Voimavarat-tuokiolle, mutta mukaan voivat ilmoittautua myös uudet paris- ja moniskunnat, sillä jokainen Rakkaussuhdetuokio on oma, erillinen kokonaisuutensa.

Kaikissa rakkaussuhteissa on ristiriitoja. Minkälaisista asioista ristiriitoja syntyy meidän suhteessamme? Miten niitä voisi käsitellä rakentavasti? Voiko riitelemisen taitoja oppia?

Tuokioon voivat osallistua kaikki paris- ja moniskunnat, joissa yksi tai useampi kumppaneista kuuluu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöihin ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan. Kaikenikäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Suhde voi olla tuore, tai takana voi olla jo pitkä yhteinen matka.

Tapaamisessa työskennellään alustuksen jälkeen oman/omien kumppani(e)n kanssa. Omasta rakkaussuhteesta ei keskustella muiden osallistujien kanssa.

Mukaan mahtuu 6 paris- tai moniskuntaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen ei voi ottaa lapsia mukaan.

 

ILMOITTAUTUMINEN 

 

Lisätietoja: sanna.nevala(at)perhesuhdekeskus.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
21.04.2018
Aika:
16:00 – 19:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Perhesuhdekeskus
Puhelin:
050 410 6772
Sähköposti:
info@perhesuhdekeskus.fi
Kotisivu:
https://perhesuhdekeskus.fi/

Muut

Huomioitavaa
Kurssia ohjaavat tehtävään koulutetut vertaisohjaajat

Tapahtumapaikka

Turun seudun Seta ry
Eerikinkatu 22b B 20
Turku, Varsinais-Suomi 20100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.tuseta.fi/