Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaikille avoin luento parisuhteen ja perheen tärkeistä ihmissuhteista Kajaanin keskusseurakuntakodilla.
Teema: ”Puhutaan ja kuunnellaan- huolenpitoa parisuhteen ja perheen hyvinvoinnista”

”Miksi sinä et kuuntele?” ”Meidän pitäisi puhua enemmän” ”Kuuletko mitä puhuin?” ”En tiedä mitä tahdot” Tuttuja lauseita perheen arjesta. Puhuminen ja toisten kuunteleminen ovat perheen tärkeitä perustaitoja. Emme voi arvata toistemme ajatuksia, tunteita tai odotuksia, ellemme niistä puhu.

Aika: ma 16.10. 2017 klo 18- 20

Perheen ihmissuhteet tarjoavat hyvän yhteiselämän harjoittelukentän. Harjoittelukenttä ei kuitenkaan ole helppo, sillä jokainen perheenjäsen tuo kodin elämään oman ainutlaatuisen tunne- ja vuorovaikutusmaailmansa sekä omat tarpeensa.

Kun jokaisella on tilaa kertoa omista ajatuksistaan ja tunteistaan, kasvaa myös läheisyys. Kokemus siitä, että minusta ollaan kiinnostuneita, vahvistaa rakkautta ja yhteenkuuluvuutta. Samalla toimivat ja hyvinvoivat ihmissuhteet vahvistavat terveyttä ja elämänlaatua. Vanhempien hyvä suhde on myös tärkeä ja turvallinen kasvupohja lapsille.

Luennolla pohditaan miten perheen vuorovaikutusta voi vahvistaa. Usein parisuhde jää myös kiireen jalkoihin – miten löytäisimme aikaa toisillemme? Puolisoilla on erilaisia odotuksia myös erilaisissa elämäntilanteissa ja ikävaiheissa. Miten osaisin kertoa näistä tarpeistani ja toiveistani puolisolle?

Luennoitsijoina: perhepsykoterapeutti, teologi Liisa Välilä ja yrittäjä Juha Välilä Parisuhdekeskus Kataja ry.

Luennolla ei ole ryhmäkeskusteluja ja voit tulla paikalle yksin tai kaksin.

Tiedot

Päivämäärä:
16.10.2017
Aika:
18:00 – 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Muut

Huomioitavaa
yhteistyössä Katajan kanssa
Teema
Vuorovaikutus

Tapahtumapaikka

Kajaanin Keskusseurakuntakoti
Kirkkokatu 26
Kajaani, Kainuu 87100 Suomi
+ Google Map