Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa vammaisten, pitkäaikaissairaiden tai muuta erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille suunnattuun Parisuhteen voimavarat -tuokioon!

Vanhempien parisuhteelle ei useinkaan löydy tarpeeksi energiaa tai aikaa. Tyytymättömyys suhteeseen hiipii helposti mieleen – ja silloin parisuhde ei onnistukaan enää palvelemaan yhtenä voimavarojen lähteenä. Tällöin pienikin pysähtyminen yhdessä suhteen äärelle saattaa tuottaa iloa ja voimia jaksamiseen.

Tuokio alkaa Kaisan alustuksella parisuhteen voimavaroista ja jatkuu parityöskentelynä. Halutessaan parit voivat kertoa oivalluksistaan myös ryhmälle. Jokainen voi osallistua ryhmäkeskusteluun senhetkisen halunsa ja jaksamisensa mukaisesti.

Tähän maksuttomaan tilaisuuteen sisältyy lastenhoito ennakkoon ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen ja lastenhoidon tarve 28.8.2017 mennessäakseli@jaatinen.info

Tuokio pidetään Jaatisen majalla (Vellikellonpolku 1, Helsinki).

Luennoitsija: Kaisa Humaljoki, pari- ja perhepsykoterapeutti, Perheen parhaaksi -toiminnan asiantuntija, Parisuhdekeskus Kataja. Yhteydenotot kaisa.humaljoki@parisuhdekeskus.fi.

Lisätietoa pitkäaikaissairaiden, vammaisten tai muutoin erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille suunnatusta Perheen parhaaksi toiminnasta: www.perheenparhaaksi.fi ja www.facebook.com/perheenparhaaksi

 

Muut

Huomioitavaa
Koko perheen tapahtuma, lastenhoito järjestetty, yhteistyössä Katajan kanssa, yhteistyössä potilasjärjestön kanssa
Hinta
0
Teema
Suhteen voimavarat

Tapahtumapaikka

Jaatisen Maja
Vellikellonpolku 1
Helsinki, 00410 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.jaatinen.info