Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa vahvistamaan parisuhteenne voimavaroja!

Perheen parhaaksi -toiminta on suunnattu erityislasten vanhemmille. Tämä lauantai-iltapäivän parisuhdetuokio on maksuton, sillä toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Tilaisuudessa ei ole järjestettyä lastenhoitoa. Tervetuloa yhdessä kumppanisi kanssa!

Vanhempien parisuhteelle ei useinkaan löydy tarpeeksi energiaa tai aikaa pitkäaikaissairaiden, vammaisten ja muiden erityislasten perheissä: perheen arki voi olla äärimmilleen aikataulutettua tai muutoin erityisen kuormittavaa. Tyytymättömyys suhteeseen hiipii helposti mieleen – ja silloin parisuhde ei onnistukaan enää palvelemaan yhtenä voimavarojen lähteenä.

Vaikka ne suhteen hyvät asiat uhkaisivatkin hautautua arjen kiireiden ja huolten sekä väsymyksen alle, uusi lähentyminen ei vaadi välttämättä ihmeitä. Perheen parhaaksi -parisuhdetoimintaan osallistuneet kertovat usein palautteessaan, kuinka pienikin pysähtyminen yhdessä suhteen äärelle onnistui tuottamaan iloa ja jaksamista sekä usein myös oivalluksia siitä, miten voi itse vaikuttaa parisuhteen hyvinvointiin.

Parisuhteen voimavarat -tuokiossa

Tuokion aluksi kuullaan alustus parisuhteen voimavaroista sekä tehdään pieniä tehtäviä yhdessä oman puolison kanssa. Halutessaan parit voivat kertoa oivalluksistaan myös ryhmälle. Jokainen voi osallistua ryhmäkeskusteluun senhetkisen halunsa ja jaksamisensa mukaisesti.

  • Voitte pysähtyä yhdessä parisuhdeasioiden äärelle.

  • Tulette molemmat tietoisiksi siitä, miten näette ja koette parisuhteenne juuri nyt.

  • Löydät suhteestanne sekä kumppanistasi hyviä asioita ja ominaisuuksia – ja opit ilmaisemaan niitä kumppanillesi.

  • Opitte yhdessä miten erilaisia tapoja on kokea ja osoittaa rakkautta – ja pääsette yhteiselle kartalle siitä, mitkä ovat juuri sinun tai hänen tavat osoittaa rakkautta ja arvostusta arjessa.

  • Tapaatte muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia pareja, joiden kanssa voi olla antoisaa vaihtaa ajatuksia myös kahvitauolla.

Parisuhteen voimavarat -tuokion ohjaa Perheen parhaaksi -toiminnan suunnittelija, perheterapeutti ja parisuhdekouluttaja Terhi Väisänen Parisuhdekeskus Katajasta.


Järjestää: Parisuhdekeskus Katajan Perheen parhaaksi -toiminta

Tapahtumaan osallistutaan yhdessä kumppanin kanssa.

Mukaan mahtuu 6 paria. Tähän tilaisuuteen ei sisälly järjestettyä lastenhoitoa.

Teemana: Parisuhteen voimavarat ja suhteen vahvistaminen

Ajankohta: Lauantai 4.2.2017 klo 13-16

Paikka: Parisuhdekeskus Katajan tiloissa, Lapinlahdenkatu 3 A (3. krs), Helsinki (Kamppi)

Hinta: Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen: http://parisuhdekeskus.fi/kurssit-luennot-neuvonta/tapahtumakalenteri/erityislasten-vanhemmat/937-parisuhde-voimavaraksi-erityislasten-vanhemmat-2-2017

Tiedustelut: Nina Autio, puh. 041 543 8611 tai nina.autio@parisuhdekeskus.fi

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Suomi + Google Map