Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mennään eteenpäin – viikonloppu voi uudistaa hyvänkin avioliittosi!

Mennään Eteenpäin -viikonloppu on tarkkaan harkittu ja yksityiskohtaisesti suunniteltu aviopariviikonloppu aivan tavallisille aviopareille. Viikonlopun tavoitteena on auttaa pareja tutustumaan toisiinsa syvemmin ja uusista näkökulmista. Lähtökohtana on ajatus, että hyvääkin liittoa voi parantaa ja suhteen vaikeidenkin vaiheiden yli voi päästä.

Mennään Eteenpäin viikonloppu on yksi Suomen suosituimmista parisuhdeviikonlopuista. Jo yli 9.000 avioparia on osallistunut ME viikonloppuun. Kannattaa lukea  Mitä voit odottaa viikonlopulta, Yksi ja toinen kokemus viikonlopusta. Viikonloppu on valmis kokonaisuus, jossa puolisot työskentelevät alustusten pohjalta keskenään. Ryhmätöitä ei ole.

Tervetuloa hankkimaan uusia työkaluja avioliittonne kommunikaation kehittämiseen.

Ilmoittautumis- ja osallistumismaksut 2019:

Ilmoittautumismaksu  on 90€. Tämä maksetaan verkkopankilla ilmoittautumisen yhteydessä. Viikonlopun majoitus- ja ruokailukustannukset maksetaan suoraan hotelliin saapuessa.

Nuuksion hotellille maksettava kustannus on 241,75 € per henkilö.

Mennään Eteenpäin toiminnassa on alusta lähtien koettu tärkeäksi, että kaikilla aviopareilla on taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuus osallistua viikonloppuun. Tätä tarkoitusta varten yhdistys on perustanut rahaston, josta voi anoa tukea viikonlopun hotellikustannuksiin. Kertokaa rohkeasti tilanteestanne ja katsotaan miten pystymme auttamaan. Nämä vapaamuotoiset anomukset voi lähettää osoitteeseen maanvastaavat@memennaaneteenpain.fi

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Tiedot

Alkaa:
05.04.klo 17:30
Loppuu:
07.04.klo 17:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Mennään eteenpäin ry
Sähköposti:
maanvastaavat@memennaaneteenpain.fi
Kotisivu:
http://www.memennaaneteenpain.fi/

Muut

Palvelut
kurssilla hengellistä ohjelmaa
Hinta
573,50 €/pari
Huom
kurssi ei sisällä ryhmäkeskustelua
Teema
Vuorovaikutus

Tapahtumapaikka

Hotelli Nuuksio
Naruportintie 68
Kirkkonummi, Uusimaa 02860 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.hotellinuuksio.fi/