Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

30.10. – 01.11.2020 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Kuopio (256 €/hlö)

Mennään Eteenpäin -viikonloppu on yksi Suomen suosituimmista parisuhdeviikonlopuista. Jo lähes 20 000 suomalaista on osallistunut hotellissa täysihoidolla järjestettävään ME-viikonloppuun. Viikonloppu on tiivis ja yksityiskohtaisesti suunniteltu avioparikurssi. Tavoitteena on auttaa pareja tutustumaan toisiinsa syvemmin ja uusista näkökulmista. Lähtökohtana on ajatus, että hyvääkin liittoa voi parantaa ja suhteen vaikeidenkin vaiheiden yli voi päästä.

Mitä siellä tapahtuu?

Viikonloppu on tiivis ja intensiivinen kokonaisuus, joka kestää perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Viikonloppu rakentuu pala palalta, ja on tärkeää olla mukana alusta loppuun saakka. Ohjelma on tarkoin suunniteltu, ja työskentely tapahtuu alustusten, henkilökohtaisen pohdiskelun ja parityöskentelyn vuorotteluna. Ryhmätöitä ei viikonlopussa ole.

Ohjaajina toimii neljä koulutettua avioparia, joista yksi on pappispari. Viikonlopun kuluessa keskitytään avioliiton tunnevuorovaikutukseen, painotuksena on puolisoiden välinen kommunikointi eri elämänalueilla. Valmiita malleja tai ratkaisuja ei tarjota, vaan toimivia, käytännönläheisiä työkaluja parisuhteen syventämiseksi. Työkalujen käyttöä myös harjoitellaan käytännössä.

Viikonloppu alkaa perjantai-iltana noin klo 18. Lauantaina työskentely alkaa aamiaisesta ja jatkuu noin klo 21 saakka, iltapäivällä on parin tunnin mittainen tauko. Sunnuntaina ohjelma päättyy yhteiseen juhlaan ja kotimatkalle suunnataan noin klo 17.

Viikonlopun hinta koostuu ilmoittautumismaksusta 90e/pari sekä hotellille maksettavasta täysihoitohinnasta ( 223e- 282e/ hlö)

Ilmoittautuminen tapahtuu sivuilla: www.mennaaneteenpain.fi

Kenelle tarkoitettu?

Viikonlopun keskeinen tavoite on kommunikaation parantaminen. Mennään Eteenpäin -viikonloppu on tarkoitettu eri-ikäisille aviopareille, jotka haluavat syventää suhdettaan ja löytää uutta läheisyyttä. Viikonlopun rakenne on suunniteltu siten, että jokainen pari voisi löytää viikonlopusta juuri heidän elämäntilanteeseensa sopivan sisällön.

Viikonlopun ohjelmassa ei ole ryhmäkeskusteluja. Ohjelma on tiivis ja se koostuu luennoista, yksilö- ja parityöskentelystä sekä hotellin täysihoidosta. Viikonlopun sisältö perustuu kristilliselle, luterilaiselle arvopohjalle ja ohjelmaan kuuluvat lyhyet vapaaehtoiset hartaushetket. Viikonloppuun ovat tervetulleita kaikki eri uskontokuntiin tai kirkkoon kuulumattomat avioparit.

Viikonloppua ohjaavat koulutetut vertaisohjaajaparit. Vertaisohjaajien ohjaamana kurssi on kansainväliseen ME-lisenssiin perustuen suunnattu heteroaviopareille. Sateenkaaripareille suunnattuja vertaisohjattuja kursseja löydät Parisuhdekeskus Katajan ja Sateenkaariperheiden Perhesuhdekeskuksen tarjonnasta. (www.parisuhdekeskus.fi ja www.perhesuhdekeskus.fi)

Viikonloppua ei kuitenkaan suositella akuutissa suhdekriisissä olevalle parille. Parisuhteen kriisitilanteessa kannattaa kääntyä esim. Perheneuvonnan tai pariterapian ammattilaisten tukeen.

Lisätietoja löytyy sivuilta www.mennaaneteenpain.fi ja voit ottaa yhteyttä : maanvastaavat@memennaaneteenpain.fi

Tiedot

Alkaa:
30.10.
Loppuu:
01.11.
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Mennään eteenpäin ry
Sähköposti:
maanvastaavat@memennaaneteenpain.fi
Kotisivu:
http://www.memennaaneteenpain.fi/

Muut

Hinta
256€/hlö