Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Levi Cross -perhetapahtumassa Lapin lumoava luonto avarine tuntureineen on olennainen osa leirikokemusta. Ohjelmaan sisältyy yhdeksän luentoa ja yksitoista pienryhmäkokoontumista, joista kaksi pidetään sään salliessa tunturissa. Pienryhmät perustuvat vertaistukeen. Ohjelma sopii niin ensikertalaisille kuin jo useamman kerran mukana olleille!

Ohjelma perustuu yhdeksään Parisuhteen palikat -teemaan: Sitoutuminen, Sanat, Tunteet, Teot, Riidat, Seksuaalisuus, Anteeksianto, Luottamus ja Rakkaus. Tulkaa mukaan oman palikkatalonne rakentamiseen!

Kurssimaksu 590 € / pari sisältää lounaspaketin

Majoitus:

Hotellissa alk. 580 € sis. aamiainen / viikko / 2 aikuista. Hotellihuoneessa voi majoittua 2 aikuista ja enintään 2 lasta.
Mökissä alk. 300 € / viikko /mökki. Mökeissä voi majoittua vähintään 2 henkeä – enintään 13 henkeä / mökki.

Muualla majoittuville paikkoja rajoitetusti tarjolla. Varaamalla majoituksen tapahtumanjärjestäjän osoittamasta paikasta varmistat, että leirin järjestäminen Levillä on mahdollista.

Vanhempien on turvallista keskittyä oman parisuhteen hoitamiseen, kun lapsille on samaan aikaan tarjolla mukava loma Levin maisemissa. Lastenleirillä on tarjolla Lapin elämyksiä ja laadukasta ohjelmaa eri kehitys- ja ikätasot huomioiden.

Ikäryhmät: 0–18 kk, 1,5–3-vuotiaat, 4–6-vuotiaat sekä koululaiset. Kaikki lapset huomioidaan yksilöllisesti ja pienimmille on tarjolla turvallinen syli. Lastenleirin aikataulu noudattaa aikuisten päiväohjelmaa. Lastenohjelman maksu on 150 € / lapsi.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Tiedustelut ja lisätiedot:
Levi Cross -parisuhdeleiri: Jarmo ja Merja Karjalainen
merja.karjalainen@parempiavioliitto.fi / 045 209 4209

 

Tiedot

Alkaa:
28.07.2018
Loppuu:
04.08.2018
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Parempi avioliitto ry
Puhelin:
050 4621543
Sähköposti:
toimisto@parempiavioliitto.fi
Kotisivu:
https://parempiavioliitto.fi/

Muut

Huomioitavaa
Koko perheen tapahtuma
Hinta
590€/pari
Tuotenimi
Parisuhteen palikat
Teema
Muu

Tapahtumapaikka

Levi Hotel Spa
Levintie 1590
Sirkka, Lappi 99130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
016 646301
Kotisivu:
http://www.levihotelspa.fi/