Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Parisuhdekurssin aiheena on erilaisuus -riesa vai rikkaus. Miten ilmaisen itseäni? Miten tulen kuulluksi niin, että ymmärrämme toisiamme? Terveen minäkuvan ja ihmissuhteiden ominaispiirteet.

Menemme myös syvemmälle mm. pakoteihin ja historian haamuihin, jotka saattavat kummitella tarpeettomasti suhteiden riesana. Miten näistä pääsee eroon ja miten rakentaa tulevaisuuteen? Mihin kaikkeen hyvään voimme kiinnittyä ja ankkuroitua? Etsimme uusia ideoita ja mahdollisuuksia ihmissuhteiden rakentamiseksi.

Tutkimme mahdollisuuksia erota toimimattomasta ja ei-tyydyttävästä suhteesta ja rakentaa suhde, jossa onkin mahdollista jatkaa elämää yhdessä mukavasti/rakentavasti.

Käytämme NLP- ja muita ratkaisukeskeisiä menetelmiä, keskusteluja ja parin kanssa työskentelyä.

Kurssilla saamme välineitä, joilla päästä paremmin kosketukseen oman ja kumppanin tietoisuuden kanssa: erityisesti sen torjutumpien osien, tunteiden ja tahdon kanssa. Kukin asettaa työskentelylleen ikiomat tavoitteensa. Kurssi on oman persoonallisuuden ja seksuaalisuuden kysymistä, tunnistamista ja kohtaamista, kumppanin maailmaan katsomista, puhumista asioista niiden oikeilla nimillä, työskentelyä yksin, parin kanssa ja keskustelua yhdessä toisten kanssa; hiljaakin saa osallistua.

Kurssi ei ole pitkiä luentoja ja valmiiden oikeiden vastausten antamista, eikä terapiaa, vaan yhdesssä etsimistä, vaihtoehtojen löytämistä ja työkalujen saamista arkeen. Kun olette tehneet erään historian merkittävistä päätöksistänne, uskomme, että tulonne ryhmään liittyy määrätietoiseen pyrkimykseen rakentaa pari- ja muista ihmissuhteitanne.

Ohjaajat: Perhe-, pari- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdealan asiantuntija Ritva Salminen yhdessä puolisonsa Pentin kanssa, joka tuo asioihin miesnäkökulmaa.

Tarkempi kurssipaikka ilmoitetaan osallistujille.

Hinta: 145 €/hlö, sis. kurssimaksun. Jokainen varaa ja maksaa lisäksi oman majoituksen palveluineen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Ritva p. 040 529 7077

 

Tiedot

Alkaa:
18.08.2017
Loppuu:
19.08.2017
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Pähkinänsärkijät
Puhelin:
040 529 7077
Kotisivu:
http://www.pahkinansarkijat.fi/

Muut

Hinta
145 €/hlö
Teema
Parisuhteen kriisit