Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutus on suunnattu kuntien, seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille, sekä yrittäjille ja vapaaehtoisille.

Parisuhteen palikoiden perusajatus on konkretisoida käytännönläheisesti parisuhteen eri alueita ja tukea ihmisiä ymmärtämään suhdeasioita paremmin. Parisuhdetalon rakentaminen tekee näkyväksi sen mistä hyvinvoiva suhde rakentuu. Parisuhteen erilaiset palikat antavat nimen suhteen eri osa-alueille ja yhteinen rakennusprojekti rohkaisee keskustelemaan tärkeistä teemoista.

Koulutuksen tavoitteet: Osallistuja osaa käyttää Parisuhteen palikoita omassa perustyössään ja hyödyntää niitä joko yksittäisen asiakkaan, parin tai ryhmän kanssa. Osallistuja osaa soveltaa palikkatalon käyttöä myös seurustelun, vanhemmuuden ja isovanhemmuuden teemojen käsittelyssä.

Aika: 15.10.2020 klo 12-15

Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään etätyhteys -linkki lähempänä ajankohtaa.

Osallistumismaksu: 60 /hlö

Koulutuksen osallistuja voi halutessaan ostaa Parisuhteen palikat -työvälineen edulliseen hintaan 60 € (ovh. 72 €), sisältää toimitusmaksun.

Lisätietoja koulutuksesta: 050 569 5304

Ilmoittatuminen: sivun alalaidassa -> lisää osallistuja ja täytä yhteystiedot -> maksa verkkokaupassa. Yritysasiakkaat voivat valita maksutavaksi laskutuksen. Lisää y-tunnus, mikäli haluat lisätä laskutustiedot.

 

Tiedot

Päivämäärä:
15.10.
Aika:
12:00 – 15:00
Hinta:
60€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Parisuhdekeskus Kataja
Puhelin:
0415438611
Sähköposti:
toimisto@parisuhdekeskus.fi
Kotisivu:
www.parisuhdekeskus.fi

Muut

Hinta
60/hlö

Ilmoittautuminen