Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”Rakkaussuhteen tuhoajat” Tätä asiaa pohditaan Kotka-Kymin seurakunnan perhetyön suositussa parisuhdeillassa.

Illan luennoitsijoina toimivat Elina ja Ukke Holappa. He kuvailevat itseään seuraavasti: ”Olemme Ukke ja Elina Holappa ja asumme Vantaalla. Meillä on viisihenkinen perhe, johon kuuluu kolme vauhdikasta poikaa. Olemme olleet Parempi avioliitto ry:n työssä mukana vuodesta 2010. Ensin leiriläisinä, vuodesta 2013 ryhmänohjaajina ja myöhemmin luennoitsijoina ja tukiparina.”

Ilta aloitetaan luentotyyppisellä osuudella, joka sisältää myös musiikkia. Ryhmätöitä tms. ei illan ohjelmassa ole. Musiikista vastaa parisuhdeiltojen oma bändi Paris. Luento-osuuden jälkeen jatketaan yhteisellä illallisella.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä nopeasti. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen parisuhdeilta@gmail.com ja on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.9.2017. Laitattehan ilmoittautuessa tiedon osallistujien nimistä, puhelinnumeron sekä tiedon mahdollisista ruoka-aineallergioista. Ilta loppuu n. klo 21.00. Lastenhoitoa ei ole järjestetty.

Osallistumismaksu sisältäen ohjelman ja illallisen on 15 € / henkilö ja se maksetaan paikan päällä. Tarvittaessa lisätietoa saa ilmoittautumisosoitteen kautta tai pastori Tero Hietaselta 040 586 0997.

Ilta järjestetään yhteistyössä Kotka-Kymin seurakunnan, Parempi avioliitto ry:n ja Hotelli Santalahden kesken.

Tervetuloa!

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
29.09.2017
Aika:
18:00 – 21:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Santalahti
Mastotie 1
Kotka, Kymenlaakso 48310 Suomi
Kotisivu:
http://www.hotellisantalahti.fi/

Järjestäjä

Parempi avioliitto ry
Puhelin:
050 4621543
Sähköposti:
toimisto@parempiavioliitto.fi
Kotisivu:
https://parempiavioliitto.fi/

Muut

Hinta
30 €/pari