Sateenkaariparit

Sateenkaariparit

Parisuhdekeskus Katajassa kehitettiin Sateenkaariparit-toimintaa vuosina 2014-2016 (RAY) saman nimisessä hankkeessa laajan yhteistyöverkoston kanssa. Nyt toimintaa jatkaa ja edelleenkehittää uusi kesällä 2017 aloittanut sateenkaarijärjestöjen yhteinen Perhesuhdekeskus!

Perhesuhdekeskus lisää hyvinvointia sateenkaarikansan perhesuhteisiin järjestämällä monipuolista perhesuhteita tukevaa vertaistoimintaa, tarjoamalla ammatillista tukea erityisen vaikeissa perhetilanteissa oleville ja tuottamalla tietoa perhesuhteiden tueksi.

Toiminnan kohderyhmänä ovat kaikki sateenkaari-ihmiset ja heidän perheenjäsenensä, kuten heidän vanhempansa, puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa ja muut läheisensä.

Perhekeskuksen toiminnan toteuttaa Sateenkaariperheet ry yhteistyössä Setan jäsenjärjestökentän kanssa. Tarjolla on koko perheen hyvinvointia tukevaa tietoa ja mm. puhelinpalvelu, sekä monimuotoista vertaistukitoimintaa kuten sateenkaari-ihmisten eroryhmät, läheisinfot sateenkaari-ihmisten läheisille ja rakkaussuhdetoiminta.

Tutustu Perhekeskuksen palveluihin ja toimintaan osoitteessa www.perhekeskus.fi