Tukea parisuhteeseen, kun lapsi sairastaa

Palvelut

Perheen parhaaksi -tukipuhelin

Haluatko jutella parisuhdeasioista? Soita rohkeasti uuteen Perheen parhaaksi -tukipuhelimeen, jossa pääset juttelemaan Parisuhdekeskus Katajan asiantuntijan kanssa.

Perheen parhaaksi -tukipuhelimen numero on 050 337 9053 ja se on avoinna maanantaisin kello 14:00-16:00.

Perheen parhaaksi tukipuhelin on osa parisuhteen hyvinvointia vahvistavaa toimintaa pitkäaikaissairaiden, vammaisten ja muuta erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille. Tukipuhelimeen soittaminen – tai tapahtumiimme ja parisuhdekursseille osallistuminen ei edellytä mitään tiettyä diagnoosia, eikä jäsenyyttä missään järjestössä. Juttelemme mielellämme niin pienistä kuin suuremmistakin parisuhdekysymyksistä ja kun tarvitset tietoa tai tukea, autamme aina parhaamme mukaan!

Testaa voimavarojesi tilanne – katso Voimavarapeiliin!

Testaa parisuhteesi ja omat voimavarasi kurkistamalla Voimavarapeiliin! Testin jälkeen voit myös tilata sähköpostiisi Parisuhdekeskus Katajan asiantuntijoiden laatiman Voimavarakirjeen, joka perustuu testissä tekemiisi valintoihin.

Parisuhdekurssit ja muut tapahtumat

Voit tulla mukaan yhdessä kumppanisi kanssa esimerkiksi yhden iltapäivän voimaannuttavaan parisuhdetuokioon tai vain erityislasten vanhemmille suunnatulle viikonloppukurssillemme etsimään ja löytämään parisuhteen voimavaroja.

Parisuhdekursseilla ohjaajina toimivat Parisuhdekeskus Katajan kouluttamat vertaisohjaajat ja pääsette kohtaamaan samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia pareja.

Järjestämme myös luentoja parisuhdeasioista ja pidämme ajoittain avoimien ovien PariAsiaa-kahvilaa: tule mukaan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Tietoa Perheen parhaaksi -toiminnasta ja parisuhdeasioista löydät myös Facebookista www.facebook.com/perheenparhaaksi